home to blog Adfel e la fel

Adfel e la fel

Am fost in seara asta la Adfel, tentativa de festival de publicitate de tenta alternativa.

Teoretic ar trebui sa copy / paste articolul de anul trecut, dar acolo am avut mai multe poze. Azi am doar 3 cuvinte.

Multa lume, aglomeratie, fara locuri libere la mese, iar locurile libere erau ocupate de trendinezi d-aia care vroiau ei sa stea singuri pe o masa de 6 persoane.  O groaza de participanti, o fata statuie care clipea des si multe chestii despre publicitate. De la pantofi pe mese la creiere sau obiecte sanitare intinse pe jos langa conturul crimei unei capre (eu o sa o numesc capra).

A inceput proiectia video mult mai bine realizata fata de anul trecut, tipul ala se vedea mai frumos, mult mai multe boxe, in final a existat o sonorizare buna si a continuat cu primul material de anul trecut. Ala plictisitor, idiot si greu de urmarit cu tipul ala care inchiriaza publicitate pe lumea cealalta.

Drept urmare am plecat.

4 thoughts on “Adfel e la fel

  1. nu mă surprinde că ai scris asta; mă surprinde că n-ai văzut nici ce scria cât roata carului pe soclul pe care stătea fata aia, nici obiectele din jurul conturului caprei, ca să nu mai vorbesc de florile din plastic lipite pe mese cu un mesaj lizibil sau de jucăriile pentru animale, lângă care scria clar care e faza. La baie văd că n-ai avut nevoie şi că nici măcar n-ai surprins cu coada ochiului că erau neoane UV în loc de bec şi urme de sânge de pe pereţi; mă mir că n-ai văzut omul ăla fără cap de la intrarea în terasă sau copiii alergând cu reviste din propriul trust printre oameni. În afară de asta, keep up the good work, îmi place că încerci să fii un băiat rău, cu opinii. Hai că-ţi dau mâine un link cu poze de la ADfel, ca să vedem ce dioptrii ţi-ar trebui ca să vezi şi tu ceva cu ochelarii ăia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.