home to blog Acu vreo 19 ani

Acu vreo 19 ani

A fost duminica orbului. Asa spun unii, ca s-a votat fara sa se uite, fara sa se gandeasca, la comanda, asa cum erau obisnuiti. S-a schimbat ceva din obisnuinta aia? Nu, nici macar acum. In schimb obisnuinta s-a transofrmat in indolenta, astfel incat procentul celor care se duc la vot e mult mai mic. De fapt astia din imaginile urmatoare care nu au vrut niciodata ce s-a intamplat in Romania si-au bagat picioarele si nu mai au chef de nimic.

Copii care vad aceste imagini sigur nu vor intelege nimic, iar cartile de istorie sunt prea masluite ca sa ii invete ceva corect.

Cu alte cuvinte sangele ala varsat n-a schimbat nimic. De fapt ar fi schimbat el daca n-ar fi fost altii care sa-l spele repede si sa-l dea uitarii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Acu vreo 19 ani

  1. Singurul lucru important care s-a schimbat este accesul la informatie, care face manipularea mai dificila. Dar s-au gasit alte metode, de la creditul cu buletinul, la Sexy Braileanca.

    Singurul lucru decent care ne ramane de facut este sa nu uitam!

  2. s-au schimbat multe.. dar avortoni ca tine care vad in basescu si boc.. salvatorii romaniei nu o sa inteleaga nimic nici peste 100 ani.erai prea mic atunci ca sa intelegi ce s-a evitat la vremea respectiva… din pacate atunci erai mic acum esti tantavan.. in privinta asta nu s-a schimbaty nimic.

  3. in comparatie cu tine.. chiar nu am trait degeaba.. dar pesemne din cauza barnaului. ti s-a intunecat privirea . ar cam trebui sa te uiti in oglinda seara si sa vezi ce ai realizat pana acum. din pacate nimic.. esti si vei ramane un simplu ”pitic”

  4. ma bucur , ca scopul acestui blog.. e loc de refulare ptr cei ca ipo .. al carui singur scop in viata e suptul ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: