home to blog Activari microsoft

Activari microsoft

Sunt acuma la telefon sa activez un Windows. Injuraturile de pe lume.

Revin cu detalii.

cum promiteam. De ce am zis ca injuraturile de pe lume, pentru ca am experienta anilor trecuti, cand o activare la microsoft dura minim 2 zile. Zile in care trebuia sa ii sun sa le dau factura, sa le trimit factura scanata pe mail sau pe fax, sa verifice, iar abia apoi sa imi dea activation code. Adica, mai bine puneam crack-ul.

Ma rog. Ieri a fost mai simplu, am sunat la un telefon … ala din windows, unde a raspuns un robot, care mi-a zis sa sun la alt numar … netaxabil. Bine … hai ca sun. Am sunat unde mi-a raspuns o duduie, care s-a speriat de mine cand a auzit ca trebuie sa activez un windows si ca n-am factura. 🙂  Asa ca m-a pasat la colegul sau.

Nenea colegul, dupa ce i-am explicat ca nu e calculatorul meu m-a intrebat de instalation id, mi-a dat activation code si am rezolvat problema. Hm … si totusi am stat un pica pe hold. 😉

Da … merge

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Activari microsoft

  1. lol….ai stat si cu mine de vb la tel;) cand am activat windowsul:D…dar nu-mi aduc aminte de injuraturi :D…bafta

  2. Prietene procesul de activare e chiar simplu, probabil că nu te descurci cu robotul ăla de la telefon, ce-i drept acolo e mai greu, trebuie să reţii numere chestii, să apeşi pe telefon.

    Jesus ce se mai stresează unii degeaba.

  3. man….eu am sunat sa fac multe activari…si factura ti-o cer doar prima oara…..in rest …sunt super amabili si intelegatori… 🙂

  4. daca nu ai factura nu poti sa faci activarea, practic prin asta le demonstrezi k tu esti titularul de drept si pe buna dreptate la kt de crescuta e pirateria la noi..

  5. si in plus ar trebui respectati…nu oricine lucreaza la Microsoft …eu kiar am avut niste probleme si am discutat cu d-nul Bogdan Frosin si cu d-na Laura Pintea care mi-au rezolvat imediat problemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.