home to blog Accident pe Barbu Vacarescu

Accident pe Barbu Vacarescu

In seara asta am asistat la un accident frumos pe Barbu Vacarescu. Ma miram eu de ce era trafic sau mai bine zis de ce nu se inainta. Pe scurt, dupa ce am trecut de intersectia de la Fabrica de Glucoza, tot treceau masini pe linia de tramvai, noi stand ca fraierii in coloana. La un moment dat a trecut si un tramvai, cam cu viteza, dar am zis, aia e. 200 de metri mai in fata, tramvaiul a facut buba. Nu a putut sa franeze si a intrat in plin in 4 masini ce stationau pe linia de tramvai.

Doua persoane ranite. Soferul taxiului nu a patit nimic. Probabil vatmanul si soferul masinii de Bacau.

Asta ca sa va invatati minte sa mai mergeti pe linia de tramvai.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Accident pe Barbu Vacarescu

  1. Până una-alta, e vreo 6 puncte să nu te dai la o parte de pe linia de tramvai când vrea să treacă. Mă rog, în cazul ăsta, 6 puncte și-o macara.

  2. Azi am facut 20 min de la Afi la Apaca cu tramvaul 1….ce-i drept de obicei fac cele 3 statii de tramvai pana pe podul basarab mai greu decat fac cele 7-8 statii pana la Piata Chibrit de la Basarab cuorice trolleu sau autobuz care o ia intr-acolo…in mod normal tot traseul il faceam in 20 min…azi a luat o ora… pentru ca erau masini pe linia de tramvai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.