home to blog A murit Stefan Iordache

A murit Stefan Iordache

Am mai pierdut inca un actor din lista actorilor de aur. Daca am putea spune asa ceva. Important e cu ce ramanem?

Curand vom ramane si fara restul care si asa sunt batrani  si o sa ramanem cu cine? Cu ce? Sau pur si simplu o sa stam si o sa ii plangem pe astia in loc sa investim in altii noi?

Stai … altii noi exista, dar se numesc actori de telenovele, necunoscuti, ce trec usor pe strada, fara studii, ce se fac remarcati doar prin fitele pe care le exprima ….

7 thoughts on “A murit Stefan Iordache

  1. Din fericire, mai sunt si tineri actori, care inca refuza sa joace in telenovele. Dar…cine stie? Cine poate spune ca e mai bine asa?
    Uite, dl. Gheorghe Visu. Cati romani crezi ca auzisera de el pana la telenovela? Si cred ca e un mare actor. (Doar din ce am vazut la teatru, pentru ca nu am vazut un episod din telenovela).

    Pe de alta parte…nu cred ca vreunul dintre tinerii actori are calitatile unuia dintre acesti actori mari…care incep sa se duca. A inceput de acum cativa ani…si cred ca in urmatorii ani o sa tot avem de suferit.

  2. Dani,sa stii ca ai dreptate.Acum pot recunoaste un actor ca Gheorghe Visu,despre care nu stiam mare lucru,inainte sa-l vad in “telenovela” in care a jucat,chiar daca n-am urmarit-o prea des.E fara indoiala si o parte buna in faptul ca mari actori aleg sa joace in astfel de seriale cum a fost Inima de tigan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.