home to blog A castigat Costel

A castigat Costel

Moment de breaking news, explozii de bucurie in casele romanilor, extaz in satul din care provine Costel.

Costel Busuioc a castigat concursul hijos de babel de la televiziunea spaniola, un fel de megastar pentru spanioli.  Trecand peste bucurie si mandrie, putem observa cum un roman se duce sa castige intr-o tara straina un concurs la care putea participa foarte bine si aici. Singura diferenta e ca aici nu avea nici o sansa, indiferent de cat de talentat era. Dar noi nu vom observa asta si ne vom imbata fara motiv pentru acest fapt.

Super tare a fost reactia oamenilor pe twitter, in 30 de secunde vreo 6 mesaje au spus exact aceleasi cuvinte. Cred ca e cea mai usoara si web2.0 cale de informare, viitorul IRC.

11 thoughts on “A castigat Costel

  1. Bine spus ca in Romania nu ar fi avut nici o sansa sa se remarce, din pacate asta e nivelul si mentalitatea noastra, in loc sa promovam astfel de talente, noi promovam manelisti si tot felul de traseise muzicale ( scuza-mi limbajul, dar e necesar. Acest concurs nu a fost un fel de megastar pentru spanioli, ci pentru emigrantii din Spania.

  2. Super tare frate! A castigat un roman! Nu cumva a castigat un tigan care s-a nascut in Romania, negricios la fata, lautar, plecat in Spania la cules de banane care ne face tara de rusine prin comportamentul sau? Nuuuu. De data asta apar opinii de genul: “mandru ca sunt roman, tara misto, foarte tare ca m-am nascut in Romania….”. Vai de capul nostru nu stim sa gestionam nici succesele nici esecurile. La mai mare.

  3. A…. si felicitari lui Costel! Impotentii din Romania se vor satisface teribil pe seama succesului tau, dupa care vor reveni la mizerile de zi cu zi, fara sa te ia drept exemplu, fara sa incerce sa se schimbe vre-un pic. Din pacate astia reprezinta 90% din tara asta. “Mandru” ca sunt roman!

  4. Era clar ca va castiga inca din primele probe, e ft talentat baiatul, si cand te gandesti ca s-a dus sa lucreze in spania ca si zidar…asta e tara noastra de 2 bani, nu suntem in stare sa tinem nici muncitorii calificati in tara nici talentele, in schimb tara pute de manele. Bravo Costele

  5. La Megastarul romanesc n-avea cum sa concureze pentru ca aici se fac alte chestii si in special cu tineri, dar n-ar strica sa faca un alt Megastar / concurs unde sa participe oameni de toate varstele..

  6. Felicitari,Costel!Ne bucuram pentru tine.Ai in fata o cariera minunata pe care ti-ai castigat-o datorita talentului tau deosebit!

  7. Dupa ce i s-a spalat creierul poporului roman cu telenovele spaniole sau sud-americane, a ajuns sa traiasca zi de zi in telenovele locale create de otv, protv(mai nou) si din evenimnete de genul lui Costel. Bravo suferinzilor! Va dati seama ca va indreptati spre spitalul cu numarul 9?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.