home to blog 5 invitatii de la HyperX pentru DreamHack

5 invitatii de la HyperX pentru DreamHack

In weekend va fi la Bucuresti DreamHack.

Pentru ca anul trecut nu am dat invitatii si au fost vreo 3 cereri de acreditare in numele meu catre organizatori, lucru care m-a magulit si m-a facut sa rad in acelasi timp, anul asta am 5 invitatii. Pana atunci, cum adica sa te duci la un eveniment sa zici ca esti Piticu si ca vrei acreditare? 🙂

Partea buna e ca anul trecut, organizatorii au tinut gluma le-au raspuns baietilor la mailuri si mi le-au dat si mie sa ne amuzam impreuna.

In schimb anul asta la DreamHack, printre altele, cei de la HyperX vor avea un stand aflat in partea din stanga a scenei, unde vor avea o demonstratie de Overclocking pe memorii si un concurs de LoL 1v1, unde pot castiga procesor, placa de baza, SSD si casti.

hyperx_logo_648

Pana  una alta, castiga cate o invitatie, cinci dintre comentatori care imi vor spune ce este HyperX, dar mai ales de ce este HyperX. Ca sa va dau un hint, mailul cu invitatiile pe care l-am primit spune asa, citez: “Am zis HyperX pentru ca […] sa dezvolte si […], lasand […]“, iar eu astept de la voi o completare cat mai exacta sau care sa sune cam la fel cum mi-au fost trimise explicatiile pe mail. Daca sunteti pasionati de jocuri  stiti ce este HyperX si de ce se numeste HyperX.

Deci cine este HyperX si de ce?

Biletele de intrare le am eu pe mail, deci le luati de la mine.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “5 invitatii de la HyperX pentru DreamHack

  1. Initial a fost un brand pentru memoriile high-end de la Kingston insa acum a devenit un brand care sa acopere mai multe produse dedicate esports si gaming-ului, printre care memorii, ssd-uri, casti si periferice. Probabil ca “hyper” este de la performanta crescuta fata de niste memorii “normale” si “X” de la “extreme”.

  2. HyperX este brandul firmei Kingston , hyperX vine in sprijinul gamerilor cu memorii si ssd-uri de calitate.

  3. HyperX este brandul firmei Kingston , hyperX vine in sprijinul gamerilor cu memorii, ssd-uri si medii de stocare de calitate.

  4. Hyper X e una din diviziile Kingston dedicate exclusiv gamingului unde performanta este absoluta. Pe langa memoriile excelente in ultimul timp au scos si periferice de o calitate excelenta. Intre HyperX si alte branduri care sunt implicate in acest domeniu, as alege oricand HyperX tocmai pentru implicarea lor in eSports… in sponsorizari pe care fac in echipe.

  5. HyperX este brandul firmei Kingston , hyperX vine in sprijinul gamerilor cu memorii, ssd-uri si medii de stocare de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.