home to blog 4 ani

4 ani

Tocmai am descoperit ca am facut 4 ani de cand am blog.

N-am inceput pe domeniu si cu wordpress, am fost pe yahoo atunci, era cel mai simplu mijloc de bloguit din punctul meu de vedere. Eh, as zice ca e putin, in schimb s-au intamplat multe, foarte multe. Intre timp s-a inchis si serviciul de bloguri de la yahoo.

Si ca sa importati blogurile de acolo, pentru ca pe 19 august se vor pierde definitiv, e o solutie simpla in 4 pasi.
Se exporta baza de date de pe yahoo prin tool-ul lor, se creeaza un blog pe wordpress.com sau se foloseste unul existent, se importa fisierul exportat in wordpress, dupa care se exporta din wordpress si se importa in blogul de pe domeniul propriu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “4 ani

  1. Dar multi va mai sarbatoriti blogul in August .. stai ca mai e putin si pana il ridic in slavi si pe-al meu. Sa vezi atunci modestie, cand vorbesc de statistici si realizari

  2. Se exporta baza de date de pe yahoo prin tool-ul lor, se creeaza un blog pe wordpress.com sau se foloseste unul existent, se importa fisierul exportat in wordpress, dupa care se exporta din wordpress si se importa in blogul de pe domeniul propriu.

    Eu tot n am înţeles de ce-mi trebuie blog pe wordpress.com ca să-mi export baza de date de pe yahoo. Nu se poate să-l export direct pe blogul de pe domeniul propriu? Nu e mai logic aşa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.