home to blog 300 de milioane la 300 de mii

300 de milioane la 300 de mii

Facebook a aniversat 300 de milioane de utilizatori. In Romania sunt abia 300.000. Putini am putea spune, nici cat negru sub unghie. Partea buna e ca facebook, la atata timp dupa ce s-a infiintat, abia cum se monetizeaza.

Drept urmare degeaba crezi ca daca faci un site de socializare, scoti banii in secunda doi? Nu se aplica solutia asta, nu inca, exemplul fiind facebook. In contratimp celelalte siteuri nici nu se ridica la complexitatea aplicatiilor de pe facebook, dar nici la simplitatea si usurinta afisarilor de acolo. Si de aici intelegem ce si cum.

Facebook sa fie folosit ca instrument de marketing? Categoric. Cum? Obligatoriu cu om dedicat, obligatoriu personalizand firma in fata utilizatorilor de facebook si adaugandu-i in lista de prieteni apropiati ce stii sigur ca vorbesc de tine mai departe? De ce? Pai vedeti al doilea link unde Titus prezinta si un oarecare profil.

5 thoughts on “300 de milioane la 300 de mii

 1. Diferenta dintre Facebook si Hi5 se resimta la noi in Romania, utilizatorii cu un nume in online sau oricare alta industrie bine pusa la punct din Romania, vin pe Facebook, deasemenea si oamenii importanti, mai sunt si exceptii de kiddo fani hi5 care vin pe facebook dar renunta imediat.Daca vrei sa intalnesti oameni de calitate te duci pe Facebook, vrei sa agatzi pizde si sa futi te duci pe hi5. E simplu, nu ?

 2. MONETIZÁ, monetizez, vb. I. Tranz. (Rar) A transforma metalul în monedă, a bate monedă. – Din fr. monétiser.

  Ca sa-i citez pe cei de la Microsoft, fii destept si foloseste alt cuvant 🙂

 3. facebook nu este un site de socializare, este doar o baza de date a masonilor… unde fiecare isi trece datele de buna voie.

  facebook este o arma a masonilor si evreilor, care vor sa controleze lumea.

  daca nu stiati, facebook este condus de evrei.

 4. Cred ca pe aici e limita … daca nr-ul de utilizatori din depaseste 500.000 ar insemna ca au inceput cocalarii si pitipoancele sa isi faca conturi ;)).

 5. Cred ca pe aici e limita … daca nr-ul de utilizatori din Romania depaseste 500.000 ar insemna ca au inceput cocalarii si pitipoancele sa isi faca conturi ;)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.