home to blog 3 trenuri azi

3 trenuri azi

Trei accidente feroviare astazi: unu, doi, trei.

Unii dau vina pe infastructura, altii spun ca a fost o mana criminala, iar de aici toata lumea a inceput sa fabuleze ca am avut un atentat terorist. Sa moara bibi ca avem atentat terorist, daca am fi avut o infrastructura bine pusa la punct nici naiba nu putea sa desurubeze sinele de cale ferata.

Hai sa fim seriosi, CFR-ul trebuie intai sa se prabuseasca ca abia apoi sa fie reconstruit, intre timp trebuie sa ne blocam pe autostrazi ca sa putem sa facem si strazile si sa ne plangem ca n-avem pe unde merge.

Solutia la toata treaba asta ar fi sa vina altii sa ni le faca, pentru ca noi nu suntem in stare. Noi stim doar sa furam.


REALITATEA.NET – Centrele de colectare a fierului vechi cumpără şină de cale ferată, deşi este ilegal

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “3 trenuri azi

  1. Ar trebui sa mai si intrebi inainte sa te afli in treaba scriind pe aici. Faptul ca locomotiva a izbit un camion plin cu caramizi NU (repet: NU) e accident feroviar intrucat nu e vina sistemului feroviar ca un idiot cu cabina si volan s-a aflat in treaba sa treaca peste linie fara sa se asigure. Ar fi bine sa iti modifici postul, e jenant sa elaborezi astfel de ineptii, la pretentiile tale.

  2. piticule daca este asa cum a zis @Web atunci are dreptate.un tren nu-l opresti asa usor.el are prioritate de trecere in toate cazurile.dar cum zice omul am timp sa trec sau se uita doar in fata…..ori nu opreste masina sa se asigure o face din mers sau porneste cu ea avind defectiuni la sistemul de frinare.nu da vina pe C.F.R. chiar sint oameni priceputi.asa poti sa cazi si intr-un canal descoperit daca mergi si te uiti dupa un avion.asta-i accident aviatic?

  3. De trecut printre bariere vom trece cat e haul si bargaul, Mai ales cand barierele la romani se pun cu 10 minute inainte de a veni trenul. Iar sinele vor disparea, tot la romani, cat vor exista centrele de colectare a fierului vechi. Care centre nu vor disparea cat fi-va mafia in zona asta carpato-danubiano-victor pontica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.