home to blog 3 Giga trafic pe luna de la Cosmote pe cartela

3 Giga trafic pe luna de la Cosmote pe cartela

Cosmote  aduce astazi cred ca cel mai ieftin internet mobil prepaid din .ro la cea mai buna viteza. Pentru 10 euro, 3 giga pe luna transfer, sunt mai ieftini decat oriunde altundeva, sunt disponibili oricand si mai ales acolo unde ai nevoie.

Intr-o lume de smartphone-uri am vazut o groaza de oameni care nu folosesc telefoanele destepte decat sa stea pe net, cum ar veni ca o extensie a calculatorului. Iar toata treaba asta consuma sufficient de mult traffic astfel incat sa depaseasca plafonul unui abonament normal de date. Mai mult decat atat, poate depasi usor traficul alocat pe abonament sau cartela daca te uiti la niste clipuri pe youtube, daca iti tragi cam 1000 de mailuri pe zi pe telefon, cum primesc eu si asa mai departe.
Si daca nu il folosesti pe telefon, sa ai 3 giga transfer pe stick, iti  ajung fix cat iti trebuie o luna de zile ca sa  stai pe net exact atat cat ai nevoie.
Depasirea de trafic pentru cartele e de 1 cent pe mega.

In schimb preturile la abonamente incep de la 8 euro pe luna si iti ofera de la 3 giga pe luna, la 20 de giga pe luna trafic inclus in abonament. Acum stau sa ma gandesc cine poate transfera 20 de giga pe luna pe internetul mobil. Deci ce sa vrei mai mult?  Ce sa ai nevoie de mai mult internet? Ai internet pe cartela … fara restrictii, fara abonament, fara nimic, ai cele mai multe date pe mobil … totul e perfect.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “3 Giga trafic pe luna de la Cosmote pe cartela

  1. Cam degeaba daca nu au o extraoptiune pentru abonamente ( una decenta, ca asa au vreo 5 … ). Tie ti-ar conveni sa dai 2.50 euro pentru 12 mb de trafic / luna ? Cand stii ca la Vodafone ( de ex. ) cu 4 mb ai vreo 500 mb… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.