home to blog 3 euro pe sapun, pe luna

3 euro pe sapun, pe luna

Teoretic e suficient 3 euro pe sapun pe luna. Adica 12 lei, adica 3 sapunuri. Normal, chiar daca faci dus in fiecare zi nu se consuma mai mult de trei sapunuri pe luna. Asta pentru o persoana. Dar daca sunteti o familie? Cum se face baie? O data pe saptamana? Doar de alegeri?  Dar samponul de par? Dar pasta de dinti?

Unul din 4 romani nu s-au spalat niciodata pe dinti. Si atunci eu cum va spun sa va duceti la DentEstet daca voi nu v-ati spalat vreodata pe dinti?

 

In schimb, atunci cand sunt intrebati oamenii devin recalcitranti si nu recunosc asa ceva. Trist e ca mai rau decat noi si mai nespalati sunt doar turcii. Dar de acolo nu stiu daca putem sa le cerem ceva. La ei e atmosfera mai uscata si nu se transpira. Si la turci sunt cutremure mai dese si ei mor in atentate. Deci e normal ca ei sa nu se spele.

 

Ce-i mai trist? Ca oamenii astia care nu se spala pe dinti si folosesc un deodorant pe an, vor vota maine.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “3 euro pe sapun, pe luna

  1. Nu te-ai prins, nu se consumă săpun pentru că toţi se spală cu gel de duş, mă! De-aia! 🙂
    E trist, într-adevăr. Şi mai trist e când oameni de la care ai pretenţii se spală pe dinţi de două ori pe an, de Paşti şi Crăciun, iar pe cap o dată pe săptămână, atunci când fac şi baia de sâmbătă seara, că duminica se merge la biserică şi nu poţi să te duci împuţit la slujbă.
    Şi da, toţi votează. Cu cine le-a dat şapca sau pixu’. Şi ne vom alege cu toţii cu… pixu’.

  2. Asta explică multe.

    OFF Topic: De ce e așa nașpa sound-ul la clipurile de pe realitatea? Vreau să zic că reclamele sunt la supravolumn audio (dacă pot să zic așa) iar înregistrarea în sine e mono, la un volumn incredibil de mic. Tranformăm incapacitatea de a avea un volumn bun pentru coloanele sonore românești în tradiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.