Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stirea zilei vine de la Vodafone. Ei au lansat reteaua 3G in frecventa de 900 mhz, peste tot unde au acoperire in Romania. Asta inseamna peste 90% din teritoriul tarii. Totodata localitatile mari beneficiaza de viteze de internet de pana la 21.6 Mbps, iar restul tarii, in orice loc in care exista semnal vodafone poate asigura o viteza a conexiunii de pana la 7.2 Mbps.

O data cu lansarea retelei de telefonie s-a lansat si cartela internet vodafone. Adica internet prepaid, pe cartela, fara contract, fara date personale, exact internetul anonim de care aveti nevoie. Pretul cartelei cu modem USB este de 139.99 RON, tariful conexiunilor de internet este asta, de la 5 euro pentru 500 de mega consumabili in 10 zile, la 8 giga consumabili in 30 de zile pentru 30 de euro credit. Cartela se reincarca la fel ca orice alta cartela prepay. Diferenta adusa de cartela + modem USB este ca traficul in portalul vodafone.ro, inclusiv in paginile externe pentru a efectua achizitii este permis si gratuit. Drept urmare vedeti mai jos cu ce viteza descarcam de pe vodafone.ro, printr-o cartela de acest tip cu zero euro credit, dar care imi poate permite accesarea gratuita a contului din site. 

Si daca sunteti curiosi cam cum merge netul pe vodafone, astazi, de cand au lansat internetul mobil la viteza de minim 7.2 mbps peste tot sa facem un speedtest.

Totodata Vodafone continua parteneriatul cu SMURD, ajutand la dezvoltarea acestui serviciu, dar si dotand in continuare masinile cu tehnologie si echipamente. Practic, acum in toata tara echipajul SMURD poate transmite imagini in timp real ale pacientului din masina, pe langa alte date medicale, direct serviciului UPU din cadrul spitalelor inspre care transporta pacientul.

Si ca sa se bucure de internet 2 tipi, mai nebuni decat mine au ales sa se casatoreasca online, ei fiind in varful muntelui, asa cum vedeti in clipul asta:

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. A.Dragos

  E destul de bine ca si-au exitins si ei 3G-ul in toata tara, macar acum vor fi mai multi probabil care vor opta pt. ei.

  Reply
 2. maniak

  Am vazut aseara reclama in premiera , m-a impresionat . Este buna si ideea cu net pe cartela, simplu si la indemana. Bine ca mai fac si ei ceva.

  Reply
 3. pisi

  e geniala chastia. gandindu-ne ca RO este acum prima tara din EU cu acoperire 3G la nivel national eu zic ca nu-i de colo. Testele alea de viteza insa nush cat de reale sunt in contitiile in care 7.2 Mbps e viteza maxima obtinuta in conditii de teste. Asa ca o idee pt utilizatorul normal serviciul functioneaza cam la un trei sferturi din viteza asta. Oricum stam bine!

  Reply
 4. Vlad

  Romanul NU MERITA sa aiba acces la internet sub anonimat… firmele de hosting stiu de ce…

  Reply
 5. piticu

  Pisi, am facut streaming de la roblogfest pe un stick de vodafone!!

  S-au uitat 3.000 de oameni, deci merge. Si asta fara interventii.

  Iar testul era facut dupa ce am vazut ca merge, drept urmare merge.

  Reply
 6. Victor B

  Pot confirma că acoperirea 3G nu e chiar la nivel naţional. Am semnal foarte bun pe Vodafone (de fapt chiar pot vedea antena), mă aflu undeva la ţară, însă 3G-ul lipseşte.

  Reply
 7. ionut

  so credeti voi ca netu merge bine ….am 3g intro zona rurala destul de “moderna” paunesti jud. vrancea si pot sa va zic k dupa ce ai depasit limita aia de 1GB pe luna de la 200 de kb ai 14kb/s asa k e IREAL…e nasol netu de la vodafone si nimeni nu poate sa zica k nu e asa in cazul meu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.