The Expendables (2010)

Daca mai exista cineva care nu stie cine sunt monstrii sacri ai filmelor de actiune ale finalului si inceputului de secol, trebuie sa vada acest film, daca in schimb stiti cine sunt actorii principali atunci puteti sa sariti foarte bine filmul.

Ca un film regizat de Stallone, actiunea nu prea aduce nimic nou, ci doar ni-i prezinta pe Bruce Willis, Stallone, dl. Guvernator (care aleraga pentru presedentie), Statham si toti ceilalti actori de actiune care vin si se bat intre ei, dar si cu fortele raului. Cand am zis toti actorii de actiune, m-am referit chiar la toti, nu cred ca e vreun actor din filmele de actiune care se bate cu fortele raului si sa nu apara aici. De asta filmul asta e ca o pagina de istorie, ca un fel de biografie a fiecarui actor prezentandui-se abilitatile fiecaruia.

Efectele lasa de dorit si oricat ar fi vrut Stallone sa isi ia bataie, nu reuseste sa i se clinteasca un fir de par, iar asta se vede nasol, nu ca in Rambo sau alte filme care l-au consacrat.

IMDB link, cu o nota destul de mare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply