Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Daca in anii 90 Iliescu era superstarul Romaniei si toate babele il votau chiar daca acesta nu candida, acum s-au schimbat si nu-l mai pot vota pentru ca dragostea lor e pentru altcineva.

Nu e de ras, dar nici nu e de ignorat. Si nu e grav, deja e foarte grav. Si sunt sigur ca data viitoare cand ma va suna mama imi va spune ca i-au zis vecinele de pe scara ca Dan Diaconescu e salvatorul pe care il asteptam.

Trist.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. camionagiu

  Fiti seriosi, e apa de ploaie. cu un mecanism de pr eficient aduci niste descreierate sa faca asa la multi. La nivel national insa nu inseamna mai nimic

  Reply
   • camionagiu

    Adevarul e ca o matusa de la tara ma interba foarte ingrijorata daca e adevarat ce se spune pe OTV despre Oprescu. Avea impresia ca daca stau la Bucuresti sunt foarte informat despre viata si afacerile lui oprescu :)))

 2. aHUIBAN

  Dumnezeule! Oamenii nu mai au rigori personale, morale; nu mai au expectante dezirabile de la viitorii conducatori.

  Iar criteriile ca o persoana sa ajnga politician sunt de toata jena in Romania.
  In US, si stiu ca o astfel de comparatie e deplasata, ca sa ajungi presedinte trebuie sa ai o anumita varsta, o anumita vechime in politica si sa fi adus beneficii pe plan local (in statul de unde candidezi), etc.

  Acest domn Diaconescu nu intruneste conditii minime pentru a deveni presedinte, dar oamenii il asociaza cu… un salvator, un superstar (cum zici tu) 🙁

  Pe de alta parte, daca Dan a primit distinctii de “cel mai bun jurnalist” de la oameni de calitate, ce pretentii sa ai de la oamnei usor manipulabili datorita lipsei banilor si a educatiei?

  O, mai mult spus … una dintre cele mai inalte institutii din Romania i-a acordat dreptul de a candita la presedentia tarii… ce naiba!

  Reply
 3. Cozmin

  @camionagiu: e o diferenta intre pr si prostie nationala chiar daca la un anumit punct cele 2 par sa se confunde. Oamenii din imagine nu se imbranceau la indemnul cuiva, babele pe care le mai vezi atat de descreierate le mai gasesti doar la Cora cand sunt 2 bureti de bucatarie la pret de unu sau alte oferte pentru care se calca in picioare.. E romanismul ala obsedat care noapte de noapte lustruieste tv-ul sa auda mai bine vocea “populistului” in Direct si in Exclusivitate.Nu e cazu unicat si asta e cam trist.

  Reply
 4. Red9

  Fantastic… Daca asta iese presedinte, eu ma duc dupa Emi! 😀

  Pe o nota mai serioasa, nu cred ca o sa iasa prea curand presedinte. Sa fim seriosi. Nu toata lumea se uita la ZeroTV.

  Reply
 5. Necunoscutu

  WTF??? apai daca asta ajunge presedinte clar ajungem si la o involutie de ce nu da si peste asta o masina cum dau masinile peste oameni de rand?!

  Reply
 6. aHUIBAN

  Red9,

  Nu toata lumea se uita la OTV dar imi aduc aminte cand mergeam la serviciu cu autobuzul, toti vorbeau despre emisiunile lui Dan Diaconescu.

  Iar in autobuz nu era o anumita categorie de oameni, ci in autobuz erau oameni din paturi sociale diverse, cu functii mai mult sau mai putin importante dar ei erau preocupati de astfel de subiecte … 🙁

  Reply
 7. Sancio

  Fraților, să nu fie cu supărare, dar ne merităm soarta. TV-ul arată exact ceea ce vrea “poporul” să vadă. Și, din pacate, OTV-ul are cel puțin Oltenia la picioare.

  Suntem un neam de idioți needucați, curve franțuzești și muncitori necalificați care blamează sistemul mai degrabă decât propria lene. Cei care îl venerează și îl vor vota pe dd, reprezintă prostimea, care, din păcate, predomină în țărișoară.

  Nu mai vorbiți de mutat in locuri mai “calde”, că dacă ne mutăm noi, cei care mai avem o sclipire de gândire, rămâne “buchetul de flori” să-l mănânce caprele.

  E trist, dar atitudinea care predomină nu ajută cu absolut nimic.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.