Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Baietii se odihneau in timpul programului. De ce sa ne miram? Doar comenta cineva in pagina de profil a lui Manuel, de unde am luat poza: materiale – 10.000, manopera – 20.000, somn la soare – priceless.

In momentul in care vor veni sefii astora persoane straine si responsabile atunci se va schimba ceva. Pana atunci nici macar atat.
Daca vreti sa compar cu Africa de Sud, ca ma tot mananca sa arat ca tara aia saraca si plina de someri e mai buna decat noi, acolo n-am vazut pe nimeni sa faca asta. Ah, tocmai am zis ca e tara saraca. Drept urmare la ei se munceste ca daca nu muncesc n-au ce manca. La noi daca nu muncesc le da statul de pomana. Si daca nu le da de pomana, ies in strada, protesteaza si vin alegerile. Deci iar le da de pomana.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. MadMike

  Lasa ca e bine… ce sa faca si ei, mai usor cu munca domle. In Japonia dupa dezastrele ce s-au intamplat, in cateva luni totul a revenit la “normal” sau chiar mai rapid. La noi, Doamne fereste de asa ceva ca nimeni nu ne mai salveaza.. In halul in care le place sa muncim… nu mai am cuvinte ce mai..

  Reply
 2. Doro

  Acum vreo 3 ani au venit nişte nemţoaice la noi în vizită şi le-am plimbam câteva zile prin oraş, inclusiv prin minunatul centru vechi (care evident era în lucrări). La un moment dat o loveşte pe una din nemţoaice o criză de râs. De ce?
  “Da’ la voi muncitorii mişcă lopata cu puterea minţii?”

  Reply
 3. Danyzus

  Eu nu ma mir ca dorm aia, ci de faptul ca o fac asa in vazul tuturor 🙂 Oricum, am inteles ca o ora de pauza (relaxare/somn) este utila pentru muncitori. Ramane de vazut daca in cazul de fata este o ora sau mai multe.

  Reply
 4. manuel

  dragule asta nu i nimic … le a luat 33 de zile sa asfalteze 130 de m de strada :)))) …

  Reply
 5. România de ce este Țara Înapoiaților? | Henrich.ro

  […] Oamenii sunt adepți unor idei din care rezultă vise hazardate cu o ștampilă în mână. O dată ce se votează ceva, se trece la așteptarea pomanei. Românii nu au discernământ și nici simțul responsabilității! România trebuia să se afle pe o altă planetă unde toate bunătățile pică gratuit din cer. Observ periodic țigani care în mijlocul căldurii dau cu sapa într-un morman de moloz pentru o bucată de fier și transpiră de zici că se află aproape de leșinat. Dacă muncesc cu o asemenea ardoare pentru o bucată de fier de 10 lei, de ce nu își caută locuri de muncă corecte? La câți țigani avem, am putea construi șosele și autostrăzi care să devină Mecca transportului global și până și elvețienii să vină la noi pentru a semăna o picătură de lacrimă pe un asflat mai drept decât masa de biliard. De lucru ar fi, dar ce să te aștepți de la borați din vreme ce până și „oamenii albi” dorm în timpul serviciului? […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.