Gata? S-a linistit euforia generala cauzata de magnificul program de  tip browser social? Sau cum a fost denumit, browserul retelelor sociale etc? What the fuck?

Browserul, daca poate fi numit asa, nu e nimic decat  un Google Chrome restilizat. La primul download, o data cu un update al lui Chrome a cerut si acest Rockmelt update.

In schimb daca nu l-ati luat inca, nici nu va bateti capul. Si asta din doua motive. La instalare va cere sa va logati cu userul de facebook, iar in cererea respectiva va cere acceptul sa sharuiti cu aplicatia rockmelt toate datele voastre de pe facebook, de la ce adresa de mail aveti la cati si care sunt prietenii vostrii. Si toata asta doar pentru a va arata in coloana din stanga doar primii prieteni online care incep cu litera A.  In schimb mi-a placut lista de feed-uri din dreapta, care te anunta in timp real cand apare un articol nou de pe siteurile pe care vrei sa le urmaresti.

Si pentru ca vorbim de un browser social te-ai putea astepta sa se miste corespunzator in retele de socializare. Ei bine nu. Are momente cand ingheata cu totul, sa zicem aici ca face asa din cauza celor 4.300 de prieteni ai mei pe facebook sau din cauza update-urilor de pe twitter. Dar nici experienta de browsing nu poate fi comparata nici macar cu Google Chrome pentru ca se misca mai greu, avand aceste … sa le zicem addon-uri pe barile laterale. Iar pentru siteurile optimizate la 1280 de pixeli, apare scroll-ul de jos.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 Responses

  1. A.Dragos

    Mi-a placut si mie ca idee cand l-am testat prima oara. Dupa m-am enervat. Merge greu uneleori, extensiile nu se incarca prea repede, consuma mult mai mult ca si Chromeul..

    Reply
  2. Safari at » piticu .ro

    […] apple.com.Drept urmare, cum Safari nu e disponibil, ce alte browsere sa mai instalez si sa testez? Rockmelt e o porcarie si mi-am manifestat deja dezamagirea pentru un Chrome cu un fel de addon, care din […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.