Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru ca eu mi-am pus mintea cu butoaiele de bere. Voi sa nu faceti la fel. Este doar pentru persoanele ce stiu ce fac. Mai ales daca au cu ce.

via Drojdie

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. zvoner

  Wow, Liceenii reloaded, lol.
  Normal ca alcoolul nu te face mare. E de ajuns sa te uiti la Banica si-ntelegi… 🙂
  Buna intentia, buna realizarea, putin cam al naibii de lung insa. Nu stiu insa cum reactioneaza publicul tinta.

  Reply
 2. vis89

  Un video, bine realizat, spune cam tot ce e de spus, insa totusi, copii din ziua de azi copiaza frazele, gen Parazitii: Alcoolul este viata si viata e alcoolul, sau cum suna melodia baietilor, desi tot ei sunt cei care dupa cativa ani au scos melodia Instigare la cultura!
  Oricine cred ca a baut odata in viata sa, eu chiar de mai multe ori, intotdeauna am fost dezamagit de senzatiile din ziua a doua, oricum nu am fost un alcoolic, nu am baut zi de zi, dar exista inca persoane care se pot regasi doar in alcool, care odata ce beau se transforma in persoana care a vrut sa fie dintotdeauna. Eu unul am realizat inca devreme ca alcoolul e doar un element care ma tine pe val pret de cateva ore, dar in acele ore imi pot pierde prieteni, personalitatea, credibilitatea, toate acele lucruri care le-ai castigat cu greu.
  Sper ca aceasta campanie sa schimbe ceva, totusi cei vizati s-ar putea sa afirme ceva de genul: “Habar nu au ce inseamna alcoolul, ei nu stiu prin ce trec eu”, iar acest video ii va lasa la fel de reci.
  Dupa cum spuneam si in articolul din etapa a doua din concursul bloggerilor, in care am criticat oamenii care se distreaza doar sub influenta alcoolului, parerea mea e ca: Alcoolul nu te distreaza, alcoolul iti masturbeaza creieri nesatisfacuti de ideile marete…

  Reply
 3. aprozarnet

  citez din film:”.. sa dai la raci”
  🙂 nu stiu dc respectivu a schimbat “racii” cu “ratele” intentionat, dar e probabil ca nu..
  asta ca idee ce inseamna sa nu cunosti de unde vine ceva si ce inseamna, cum mai era alt individ din film care zice despre “cool” ca inseamna “original” :); auzi tu !:)

  Reply
 4. Napster

  Doamne 12 minute de porcarie sublima. Macar daca abordau cum trebuie tema. Ma plictiseste enorm clipul. Tinerii abereaza si repeta aceleasi idei pana te saturi, marele sef doctor cum il cheama arunca remarci la fel de inteligente ca cele din emisiunea lui. Pur si simplu aiurea. BTW va garantez ca multi din cei filmati au tras la masea si inca trag 😀

  Reply
 5. aprozarnet

  salut piticule
  vreau sa te intreb totusi:
  nu suporti ideea ca ai putea sa faci trafic la cineva(nici de max 20 clik-uri, ca m-ai mult n-ar fi fost)
  sau
  nu suporti sa se ia cineva de termenul/calificativul “cool”?
  🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.