Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

N-am jucat jocul, iar fraza asta am aflat-o abia acum: filmul este inspirat din jocul video. Si acum ma intreb, cate filme s-au mai facut dupa jocuri video?

Filmul ruleaza fin, ar fi caracterizarea in doua cuvinte. Efectele sunt efecte, nu sunt chestii fortate. Efectele generate de calculator (CG-urile) exista, dar nu te deranjeaza. Povestea e captivanta incat s-au auzit aplauze in sala atunci cand a sarutat-o si un oftat general de … in final. E unul din putinele filme foarte bune scoase de Disney in ultima perioada.
Nu stiu daca filmul se va face in 3D, dar l-am vazut la IMAX pe ecranul ala imens, tocmai pentru a vedea corect toata imaginea. Totusi nu stiu unde se produce pelicula de film pentru IMAX, dar la fiecare cateva momente aparea pe ecran o musca pentru o fractiune de secunda 🙂

Am vazut filmul intr-o companie selecta de data asta: bloggerii de la Bobby si Cabral pana la gasca de fete de la Hotcity,  Bote, Monica Columbeanu – care radea la orice gluma despre femei din film, Stiven (ala din State de Romania) – ii zic asa ca se comporta la fel ca in film si in viata reala, niste fotbalisti cu fete fitzoase langa ei si jurnalisti.

In principiu filmul e recomandat copiilor si unei iesiri frumoase cu gagica in oras. De vazut la cinema.

IMDB

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply