Pozele de la evenimente

Cand am ajuns la Balul Catavencu m-au intampinat o groaza de blitz-uri, incat credeam ca e ceva efect de lumini pe acolo sa se simta omul ca in discoteca: tzac, tzac. Dupa care am vazut ca erau niste oameni care faceau poze. Drept urmare m-am uitat si pe catavencu.ro si peste tot pe net dupa poze, pauza.

Boon. Voi stiti ca eu la evenimente fac zeci de mii de poze. Ca disper pe toata lumea cu blitzuri, ca fac poze tuturor si unde e Piticu cu aparatul trebuie sa te feresti sa apari urat pentru ca apari pe net. Eh, aici e esenta problemei. Apari pe net. Pentru ca sunt atatea servicii de poze gratuite pe net. Si esti la un eveniment, faci poze, publice, pe care ti le accepta atat cel care te-a invitat sa faci poze cat si subiectul pozelor. Si atunci de ce sa stai cu pozele sa nu le pui pe net? Pur si simplu de ce?

Eu am facebook-ul si blogul pline de poze de la evenimente. Si sunt multe. De ce?  Pentru ca am putut face poze, pentru ca oamenii carora le-am facut poze au vrut sa apara pe net, pentru ca le-am pus pe net.

Chestia cu statul si aranjatul pozelor o faci pentru publicatia respectiva, ok, ies multe poze din context;  alea in care nu cunosti oamenii, alea blurate, alea pe care crezi tu ca nu le-ai incadrat cum trebuie, alea fara lumina; prostii din astea. Si asa iei pozele si le arunci la gunoi. Poate omul ala le cauta.

De la balul asta m-am ales cu 2 poze pe sutu.ro si una pe zoso.ro. Ei atatea poze au facut, le-au luat si le-au publicat. Altii, n-au considerat ca trebuie  sa le publice. E bine. Ei pierd si vor ramane sa faca poze la nunti pentru 1 milion pe zi. Nu?

Meanwhile: 1, 2.

Si bonus, poza cea mai buna de la eveniment:

198073043

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply