Ne-am distrat ieri in Parcul Tineretului la finala Campionatului National de gratar Golden Brau impreuna cu Lavinia. Am preparat gratarul asta, pe care daca-l citeam inainte pe blog, cum se prepara si ce se face nu cred ca iesea asa bine.

Asa incat am improvizat frumos, mai mult sau mai putin cu supraveghere, dar a iesit … minunat.

Adica din doua bucati de piept de pui puse pe gratar, cu salata facuta de Lavinia am saturat vreo 5 oameni, inclusiv eu care mananc foarte mult. Si culmea, a tinut toata ziua.

Si daca ma tot dau specialist in gratare si altele  sa arunc un mic sfat. Nu lasati carnea sa se usuce, udati-o cu bere sau cine stie ce alt sos pus si preparat acolo pentru ea. Iese atat de suculenta si de buna incat ti se topeste in gura.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.