In noaptea asta am oprit la shaorma, ca orice roman ce munceste la privat si n-are timp sa faca de mancare acasa. Ma rog, nici nu prea ai unde sa mananci in oras. Si deci shaorma, dupa cum ziceam. Am oprit neregulamentar in statia de autobuz in care nu mai venea nici un RATB, iar langa mine a oprit si o masina de politie. Bineinteles au parcat la fel de ilegal ca si mine.
Anca a vrut sa le faca o poza, eu am insistat sa faca, pana la urma n-a iesit poza din cauza unei disfunctionalitati a telefonului. Acum politistii astia erau in misiune? Aveam voie sa le fac poza politistilor care venisera in timpul serviciului sa isi cumpere shaorma parcand masina ilegal in statia de autobuz? Politistii au voie in timpul serviciului sa se duca sa isi ia de mancare? Ca eu am voie, dar stau peste program astfel.

Meanwhile in San Francisco.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. alex_

  Daca era shaorma de la orizont, asa fac in fiecare seara, nu-i o exceptie. Mai mult, din cate stiu eu, in sectorul 6 Politia nu da amenzi pentru parcare neregulamentara, ci vin aia care ridica masini, care au program pana la ora 24. Daca iti ridica aia masina, iei si amenda de la Politie. Ma rog, eu asa am inteles cand i-a ridicat masina sora-mii…

  Reply
 2. Victor B

  Tipic romanesc. Nu vezi bârna din ochiul tău, însă vezi gunoaiele din ochii altora. Nais, cum ar zice neamţul. De fapt, cum ar zice Borat.
  La tine se aplică zicala: hoţu’ strigă hoţu’. Vorbeşti despre nesimţire (în articolele tale), însă faci mai rău. Vorbeşti despre o viaţă mai bună în afară, însă te comporţi exact ca tipul românului idiot şi cretin (ţipi la volan şi exagerezi, parchezi ampulea).

  Eu am o vorbă: frumoasă România, păcat că-i locuită. Toată lumea vorbeşte de plecare, de mutat în alte părţi, însă nu se uită că s-a transformat în cel urât de toată lumea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.