Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

V-ati plictisit deja  de spam-ul de la Raiffeisen bank, sau de reclamele de la ei total cretine si inoportune unde se vede cum banii pleaca de la tine din geanta … eventual la banca.

Ei bine, uite-i ca s-au diversificat. Acum ne invata ca ne putem proteja cardurile la tranzactiile pe internet.

Si dupa asta ne mai intrebam de ce romanii nu cumpara pe internet, de ce romanii sunt slabi la siguranta banilor, de ce se trezesc cu porcarii si rate la banci de care nu stiu, de ce se trezesc datori sau rau platinici desi isi platesc ratele asa cum trebuie.
Pai e simplu, pentru ca nimeni nu ii invata ce si cum. Tehnic e simplu. Banca nu iti cere niciodata datele de card, alea le-ai dat pe hartie la banca. Dupa care nici un alt site nu iti va cere niciodata datele de card, cel mult le dai seria cardului cu care nu pot face nimic. Decat sa iti extraga bani din el. Dar si acolo este doar UN SINGUR operator de tranzactii financiare online in Romania. El se numeste epayment si e facut de GECAD. Daca nu vedeti sigla epayment si linkul lor atunci nu sunt buni. (bine stiu ca mai exista o firma in .ro, dar nu o cunosc asa ca nu o recomand)

In rest … situl de phishing e asta: http://www.secure2gw.com/ssl/3DSecure si il puteti marca ca spam aici sau aici

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Korbu

  l-am primit si eu in cusul zilei de astazi, deja sunt mult prea plictisit de atatea phising-uri, ba Raiffeisen, Bancpost , acum si asta..

  Reply
 2. Giuco

  aoeloo, ala de la raiffeisen mi-a mancat zilele. Asta inca nu m-a lovit, dar daca da si asta peste mine imi sterg casuta de mail, ca nu mai rezist.

  Reply
 3. aiisha

  Phising-uri o sa existe mereu si au fost atacuri si la alte banci nu numai la cele mentionate. Din pacate mai mereu se cauta ceva ce merita de catre ei si de asta sunt mai multe la unele. Cat despre reclame si alte alea imi pare rau ca le consideri aiurea reclamele, poate sunt mai bune cele de la bancile unde depozitele nu sunt garantate de stat….

  Reply
 4. george

  acuma pe bune, de romcard ai auzit?
  mai fa tu tu un pic de documentare inainte sa scuipi tampenii pe blog

  Reply
 5. Florin Samareanu

  Secure2gw.COM nu .RO . Site-ul romcarzilor e cu .ro. Deci cine scuipa?

  Reply
 6. george

  Nici macar nu ati inteles despre ce tampenii e vorba.
  Nu de phishing ci de “singurul” procesator de carduri din ro. Si de tampenia ca “daca nu e epayment inseamna ca nu e bun”.
  Dummies!

  Reply
 7. Florin Samareanu

  Ca sa ne lamurim: gecad E singurul care ofera astfel de servicii in romania. Daca ai ocazia sa discuti cu fiecare, iti vei da seama ca am dreptate. Dummy. Ti-as da mai multe detalii, din pacate acestea sunt confidentiale, facand parte din treburile de servici.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.