Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu stiu ca e dupa sufletul omului … mai ales ca jurnalistii se musca si se mananca intre ei … in schimb … daca nu esti atent si mai ales ai o atitudine negativa  (adica nu te speli bine pe picioare) te musca si cainii.

Drept urmare azi Rompres o loveste puternic cu o stire :

Câinii vagabonzi şi-au făcut din nou apariţia în zona Casei Presei Libere, unde un ziarist a fost atacat vineri dimineaţă, fiind muşcat de picior.  În pofida măsurilor anterioare de sterilizare şi izolare a câinilor comunitari, la Casa Presei Libere şi-au făcut apariţia, în ultima vreme, noi exemplare, aciuate pe lângă chioşcurile amplasate pe coridoarele exterioare de trecere ale clădirii, aflate în administrarea SAISAP.  Aici, câinii vagabonzi pot găsi oricând ceva de mâncare, între gunoaiele aruncate în jurul chioşcurilor.

Acum sunt curios, cine s-a muscat de caine, sau cine nu a fost atent 🙂 Bine, prima intrebare pe care am pus-o a fost … cine Ciutacu?? cand am auzit ca a aparut pe agentii ca a fost muscat cineva de caine.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Arhi

  auzi ba, tu ma enervezi rau de tot cateodata, si cred ca o sa te cam ciufulesc la blogaria2:)
  PLM, acum cateva luni te cacai pe tine de lauda cum ai facut tu poza cu ciutacu si badea, si acum sunteti draga doamne dusmani.
  get real, tu esti cristi, nu altcineva…

  Reply
 2. InnOcente*

  Piticu face de fapt pe victima aşteptând să fie muşcat de cur… mă scuzaţi de picior de câinele Ciutacu 😀 (Ciutacu, n-o lua personal:P )

  Reply
 3. Semaca

  Serios acum, fir-ar mama lor de caini! Ca in fiecare zi trec prin fata lor si stiu ca risc sa imi rup blugii…:)

  Reply
 4. sanda

  mai bine de atat nu putea arhi sa exprime ce voiam sa zic si eu. e lame azi sa lingi maine sa scuipi….

  Reply
 5. Warbastard

  Ce rai sunteti ma….nu imi vine sa cred..un reporter muscat e caini?sau caine.De ce nu te-ai interesat cate o muscatura a avut de la mai multi caini?
  Articole de 2 lei..Nu aveti ce altceva sa scrieti decat de cainii strazilor vs ziaristi…si inca ceva…asta chiar nu imi vine sa cred…sincer si mie mi-a fost frica sa merg pe strazile Bucurestiului cu frica sa nu ma trezesc cu blugii rupti de caini…sacosa furata de caini..portofelul furat de caini…vanatai pe tot corpul de la caini…violat\a de caini…
  Dar de cand port noul parfum cu levantica anti ziarisit ma simt mai sigur si proaspat.
  Reveniti cu picioarele pe pamant..sau macar veniti pentru o singura data cu picioarele pe pamant.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.