Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

noi v-am spus ca vine criza

In alta ordine de idei, statul s-a imprumutat 1 miliard de euro de la banci pentru a acoperi deficitul bugetar. Nu-i asa ca e frumos condusa tara asta?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. Ciobi

  Economistii lu’ peste prajit!
  Nici ei nu se asteptau sa fie asa un crash desi se stie ca dupa orice boom vine.

  Reply
 2. cristi

  Pai normal ca s-au imprumutat, au nevoie de material pentru campania urmatoare. Doar “Prima Casa”, majorarile salariale ale bugetarilor si ale profesorilor, stirile cumparate, salariul lui Ridzi Pidzi, trebuiau sa fie acoperite intr-un fel, nu?

  Reply
 3. Andrei

  Si daca ar fi doar astea Cristi? dar probabil ca mai sunt o gramada de chestii prin care ei isi trag bani si noi nu stim

  Reply
 4. SilviuB

  Pai nu e noutate ce s-au imprumutat pentru plata salariilor si a pensiilor. E ceva stiut de saptamani/luni.

  Reply
 5. Valentin

  @Ciobi – E adevarat ca nu se asteptau se fie asa severa criza. Dar trebuie sa ai in vedere si risipa de la finalul mandatului lui Tariceanu. Si mai era ceva – prea se luau credite asa cu nemiluita, fara nici o frana.
  @Cristi – Pana nu facem ceva – si ma refer la ceva serios nu doar din gura ( ex: mers la vot ) – nu prea ne putem astepta la mai bine din partea politicienilor. Iar PS-ul de la titlu ar trebui sa va ouna pe ganduri.

  Reply
 6. Ciobi

  @Valentin, sunt de acord cu tine. Si merg mai departe cu gandirea, noi nu prea mai producem nimic, dar am devenit in timp consumatori inraiti.
  PS-ul pe mine ma deranjeaza, pentru ca si presa economica este condusa politic. Pai cum sa ai incredere in ce scriu cei din “presa economica”, avand in vedere ca redactorii (majoritatea) lucreaza intr-un trust sau altul care ii finanteaza si care este curcubeu politic.
  Pentru criza asta inca nu s-au gasit solutii. Ne-a prins in fundul gol.

  Reply
 7. Filme

  La fiecare guvernare am impresia ca respectivii sunt cei mai incompetenti. Dar guvernarea ulterioara ii intrece negresit…

  Reply
 8. Irina

  bucurati-va ca nu e mai rau.. pt k la noi e mai rau..
  te rupe yn bataie politia pt k nu crezi yn ceea ce cred ei.. yti “deseneaza’ peste noapte un dosar, cum ca ai ucis sau furat pe cineva, asta yn cazul yn care strigi “jos comunistii”…
  vrei libertate si securitate, iar bunica-ta yti spune sa votezi comunistii, pt k ei sunt cei mai buni…
  vrei sa vb yn limba romyna (pt k de fapt esti romyn si nu moldovean) si rusul yti spune sa vb yntr-o limba NORMALA, adik limba rusa…
  ynveti bine si vrei sa intri la masterat la buget si nu poti.. pt k … au fost cumparate toate locurile la buget…
  ai un salariu de 1500 de lei (140 euro) si yti taie 20%, pt k nu au cu ce merge yn Karlovy Vary…
  criza trece.. prostia omeneasca nu mai trece… si R. Moldova e, din pacate, plina de prosti…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.