Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

traian_basescu_1257158758036

Asta era siteul traianbasescu.ro de dimineata, site inregistrat de altcineva decat presedintele. Din surse am inteles ca ines, acolo unde este hostat siteul l-a taiat si schimbat cu alt continut de pe basescu.ro la cererea agentiei de publicitate. Adica au intrat peste domeniul omului fara drept si l-au schimbat cu altceva. Acum omul ala ce ar fi vrut sa faca ? Doar sa atraga atentia? Nu vinde domeniul ala?

Clipul asta a aparut in week-end. Partea interesanta e ca tinta tuturor atacurilor din online e Basescu. Nu am vazut nici un atac impotriva lui Crin, desi se stie ce betzii trage si ce altele. N-am vazut nici un atac impotriva lui Geoana desi se stie ca acesta nu poate spune nimic de unul singur. Despre ceilalti candidati nu are sens sa vorbim, ei nici macar n-au siteuri.

Da, e o campanie murdara si tintita direct spre defaimare si minciuna, dar trebuie sa stim din partea cui catre cine.

Poza de la Zoso, video de la Arhi.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

  • Daniel Buca

   aoleo, mai rau! glumeam, desigur 🙂

   astia fac acum pe online ce face si basescu de la inceputul campaniei, nu-i nicio diferenta.

   Reply
 1. andreic

  eu cred ca e campanie platita chiar de Base…ca sa creasca notorietatea si sa zica lumea : ïa uite la el, saracu, ce-i fac astia”…

  Reply
 2. Meekuu

  De fapt a belit-o mai întai ROTLD. Pentru că regulamentul propriu nu permite inregistrarea unui domeniu de internet care poartă numele unei personalitati fara acordul acesteia.

  ROTLD poate avertiza partile implicate despre eventualele conflicte ce pot apare intre acel nume de domeniu si alt nume de domeniu, marca inregistrata – nume foarte cunoscute, nume ale unor personalitati -, insa ROTLD nu are aceasta obligatie. Dupa o astfel de avertizare, cererea de inregistrare a numelui de domeniu respectiv va fi intrerupta pana la confirmarea primirii acestei avertizari, din partea destinatarului. ROTLD poate, deci, intrerupe inregistrarea numelui de domeniu pana cand proprietarul marcii inregistrate, al numelui foarte cunoscut sau personalitatea implicata va trimite la ROTLD un document prin care confirma ca cererea este valida si este de acord cu ea.

  Și la fel, este foarte posibil să fie tot ROTLD in spatele mutării și ines să nu aibă nici o legătură. De altfel nici nu prea are ce să faca hostingul atata timp cat la rotld detinatorul domeniului poate face modificari oricand.

  Reply
 3. malpraxis

  basescu ne-a dat la toti la m(UE) nu numai alora asa ca duoa mine m(UE) basescu…si sa nu uit m(UE) la toti politicienii!!!!

  Reply
 4. Mircea Gherghina

  Pai poate lumea chiar s-a saturat de Basescu. E exact ca in 2004, lumea se saturase de Nastase si PSD.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.