O jucarie noua care printre altele e si telefon a aparut pe piata. Se numeste Modu, a avut parte de o lansare interesanta, transmisa live pe net si vine cu o groaza de jucarii pe langa aparatul in sine. Ca vorbim de aparatul in sine e cat un sfert de pachet de tigari, simpaticut, doar cu functii de telefon (deci n-are internet, 3g si alte nebunii), dar poti trimite mesaje si vedea filme pe ecranul oled.

Mai departe cam cum a reactionat Vlad cand l-a vazut. Iar alte impresii despre telefon zilele urmatoare pe masura ce il mai descopar.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. acsel

  Intr-o vreme cand gps, touchscreen, chespe megapixeli are fiecare telefon nou scos, sa vii cu un 1100 cu mp3 si ecran color e cam fail. Mie unu nu-mi place. Acum telefonul e ca sa fii mobil cand vine vorba de informatii, nu numai ca sa ma sune cand nu-s acasa.

  Reply
 2. .marius

  Acuma de ce induci lumea in eroare? Am stat si m-au uitat la filmuletul tau sa vad ce si cum, si am pierdut vremea, ca apoi sa ma duc online sa vad ce si cum…

  Cred ca o sa revin la citit numai titlurile articolelor tale 😀

  No offence, dar inca nu ai inteles nimic despre el, si l-ai tinut in mana.

  Reply
   • piticu

    pai tocmai asta nu vreau sa prezint. asa pun un comunicat de presa si inchei situatia … practic e ce vede omul prima data cand pune mana pe telefon nu?

   • .marius

    Mai, ideea e ca te-am auzit pe tine hlizindu-te in film, l-am vazut pe omul ala ca vede device-ul pentru prima data, dar nu a fost deloc… educativ pentru mine… Daca ii explicai in clip ce face si cum face treaba aia, era un pic mai cool.

    Uite ba Vlad, telefonu de fapt e numai telefonu, dar se poate combina cu tot felu de alte device-uri, de exemplu io am aici un photoframe care face play si la muzica, mai e treaba asta de ascultat muzica cu strapon de alergat, si mai poti sa pui GPS, rachete balistice si friteuza lu’ vecinu…

    Nu am vrut comunicat de presa, am vrut cateva explicatii… simplu.

 3. .marius

  Ideea e ca te-am auzit pe tine hlizindu-te in film, l-am vazut pe omul ala ca vede device-ul pentru prima data, dar nu a fost deloc… educativ pentru mine. Daca ii explicai in clip ce face si cum face treaba aia, era un pic mai cool.

  Uite ba Vlad, telefonu de fapt e numai telefonu, chestia asta mica mica, dar se poate combina cu tot felu de alte device-uri, de exemplu io am aici un photoframe care face play si la muzica, mai e treaba asta de ascultat muzica cu strapon de alergat, si mai poti sa pui GPS, rachete balistice si friteuza lu’ vecinu…

  Nu am vrut comunicat de presa, am vrut cateva explicatii… simplu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.