Mark Knight, Sensation 2013

Anul trecut m-am ofticat nespus ca n-am fost in stare sa ajung la Sensation-ul de aici. Insa in aceeasi seara eram la Amsterdam la sediul ID&T si la sala de langa Amsterdam Arena, unde se tin de obicei petrecerile Sensation. Asta ca sa fiu linistit.

Anul asta merg aici. Si inainte sa comentati ca e un eveniment de nu stiu ce fel, sa va zic un lucru. La Amsterdam biletele de la Sensation s-au vandut exclusiv pe internet in … ghiciti? In fix PATRU ore. Si toate astea pentru o petrecere in alb. La noi aceeasi petrecere va fi la Romexpo, pe 6 aprilie. Gen vii cu ultimul autobuz si pleci cu primul a doua zi dimineata.

Si din tot lineup-ul de la Bucuresti, anul acesta il prefer pe Mark Knight.

Bineinteles toti sunt buni, dar ma astept sa dansez in continuu, intr-o petrecere care ne duce acolo unde trebuie sa fim. In linia petrecerilor europene, la nivelul lor, la organizarea si standardele ID&T, prin Events in Romania, dar cu promovarea PROFM si sponsorizarea Heineken.

Pe 6 aprilie ne vedem acolo.
Dar, sunteti pregatiti si pentru o surpriza? Vreti sa veniti? Aveti haine albe? Eu tocmai am cumparat ultimii pantaloni marimea 30 din H&M.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply