Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Doar 8 orase din Romania au beneficiat de bucuria de a vedea masinile Google Street View ca le patruleaza si le fac poze. Acestea sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu si Constanta. Pe langa acestea se adauga si ceva din Valea Prahovei.

M-am uitat pe Google Street View doar prin Bucuresti si doar urmarind o singura strada, aceea pe unde ma duc la munca. Acum ori Google n-a avut chef sa investeasca in Romania, aducand mai multe masini care sa cartografieze si sa pozeze strazile, ori chiar nu au avut parte de vreo indrumare romaneasca. Spre exemplu bulevardul Aviatorilor e pozat in toate cele 4 anotimpuri, unde cea mai veche poza este de pe vremea cand inca se construia pasajul Baneasa, iar traficul era deviat.

Ok, o sa fie fun, iar sarbatorile astea daca ne plictisim si stam pe net n-avem decat sa ne plimbam pe strazile din Bucuresti sa vedem tampenii si sa le punem pe net. Bonus, un mesaj de salut pentru Google al vazantorului de ziare de la Aviatorilor:

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. acsel

  Singurul avantaj al lui Google ar fi daca il integreaza cu Google Maps de pe telefoane. Bine, nici la capitolul Maps nu sta prea bine, dar hai.
  Oricum, e fain, nu stiu ce, dar nu prea il vad folositor, la fel ca si cu norc.ro.

  Reply
 2. Mihai

  @piticu da, api-ul google pe care norc inca nu-l are si pe care tot promit ca-l scot. ultima data cand i-am intrebat a fost cred ca acum 1-2 ani si au zis ca “se lucreaza” 🙂

  Reply
 3. Wideblog

  Sunt faimos: am aparut pe Google Street View!…

  Titlul e la plesneală, ca sa atrag trafic. E primul post, deci… Duh! Realitatea e că, spre surprinderea mea, Buburuza a fost prima care a reuşit să capete expunere. O să încerc să trag nişte foloase pe tema asta, dacă reuşesc să conving pe cineva…

  Reply
 4. Vlad

  N-are rost sa fii rautacios cu Google Street View (decat poate daca ai vreo contributie la norc 🙂
  Iti garantez ca oriunde in lume imaginile Google Maps nu sunt luate in acelasi moment. In Paris, aproape de unde stateam era o intersectie. Pana in intersectie, era naspa urat (innorat), ajungeai in intersectie, soare si frumos. Treceai de intersectie, iar era innorat. Pe colt se demola o cladire, si se vedea ca erau diverse stadii ale demolarii. Mai inainte pe strada era un autobuz. Se apropia masina, si cand sa-l depaseasca, paf autobuzul disparuse (asta pentru ca imaginea in depasire nu era utilizabila, nu s-ar fi vazut partea dreapta).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.