Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Atentie imagini socante, demne de secolul 21 in care ne aflam, demne de Bucuresti – capitala europeana a Romaniei.

Multumim din inima romanilor pentru ca ne respecta, pentru ca se respecta intre ei, pentru ca dau dovada de civilizatie, educatie, bun simt, ajutor, colegialitate.

Jos palaria !
Multumesc Ovidiu.

si filmata si din alt unghi.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

42 Responses

 1. Wizard

  si acum intrebarea: da` la politie de ce n-ai sunat? si atitudinea permisiva/pasiva duce la asa ceva.

  Reply
 2. Napster

  Doamne cat de cretin e aurache. Amice, pentru ce sa le recicleze, nu tot la gramada ajung toate la groapa?

  Reply
 3. liviu amza(nadie)

  ma da parca le numara cind le arunca.tu-ti dai seama cite drumuri facea doamna pina jos?nu-i frumos ce face.miscarea face pofta de mincare.asa ca mai putin inseamna mai mult.asa vrea omu………….sa zica mersic vecinii ca nu se caca la usa.face curatenie face.poate ca joaca leapsa. 🙂

  Reply
 4. liviu amza(ndie)

  auzi mai si daca s-a mutat acolo si a gasit de la vechiul locatar mizerie ca la porci.ca promite omul cind pleaca ca lasa curatnie peste tot.te lasa dracu cu un maldar de gunoaie…………bine ca asta nu-i un motiv sa le arunci pe geam.dupa cum se vede parca nici nu- locuit blocul.face curatenie altcineva jos.cari tot carabalicul atitea etaje.omori naiba liftulimportant ar fi sa le stringa cineva.ok?

  Reply
 5. Zoonapolitikon

  @ liviu amza(nadie): nu, nu este ok. blocul este “foarte” locuit. si nu este ok sa iti arunci catrafusele pe geam, oricare ar fi situatia. normal era sa le puna in saci si sa le duca la ghena, asa face orice om normal si civilizat. Nu arunci cu sticle pline de apa si cu bucati de lemn de la etajul 5 pe strada pe unde mai trec oameni si masini.

  Reply
 6. Maria

  auziti raspuns la urmatoarea intrebare:”de ce ati procedat asa doamna?”, raspuns:”pai de ce platesc femeia de servici?”.daca ii spui cat costa femeia de servici, zice; “aoleu…asa mult?”.probabil ca nici intretinerea nu o plateste la timp pe motiv ca e prea mare.cu siguranta ca in casa ei este la fel de murdar.urat…foarte urat…

  Reply
 7. Flow

  eu…1, asi fi urcat la et 4 si i-asi fi rupt picioarele si asi fi aruncato pe geam sa vada cum e. Locuit, nelocuit, asta e. Eu am apartament la parter. si o tanti o facut lafel curatenie ca “doamna” din imagine. Mi-a spart un geam si zgariat 2 (termopane, deci scumpe). Am urcat la et 3, am batut la usa si am intrat in forta cu pumnu. Timisoara, politia nu face legea aici, deci ne descurcam cum putem. Luati atitudine ca altfel ne calcam in picioare unu pe altu.

  Reply
 8. Dan C.

  eu pot sa va spun sincer ca am decis sa renuntam la femeia noastra de servici (tiganca la origini) si am facut contract cu firma domnului Lupulescu Robert,firma acestui domn chiar face curat in bloc,recunosc ca la inceput am fost reticent cu privire la firma,dar merita toti banii ca face treaba.

  Reply
  • T.Maria

   Domnule Dan C. unde cum pot gasi si noi firma domnului Lupulescu pentru servicii curatenie la o asociatie de proprietari din zona cartier Titan la un bloc compus din 6 scari parter+10 nivele,pentru sincer si noi (asociatia) am tot incercat cu diverse persoane fizice de pe piata liber si nu prea merge deloc cu aceste persoane,fie face treaba daca stau eu langa ei (adica presedinte sau administrator) fie ei/ele stau la bloc maxim 3 ore si au plecat,fie ca avem probleme ca nu mai ajung deloc la bloc,si noi in prezent am decis sa optam pentru curatenie de firma in bloc chiar daca va fi un 2-3 lei mai mult pe luna la plata,va multumesc si astept raspunsul dvs. despre Dl.Lupulescu sau firma lui.

   Reply
  • T.Maria

   Buna ziua Domnule Dan C. revin cu o rugaminte catre dvs. sa ma ajutati sa vorbim si noi asociatia de proprietari cu Domnul patron sau director Lupulescu Robert pentru o posibila colaborare servicii curatenie pe scara blocului,vrem sa scapam urgent de femeia noastra de servici care nu mai vrea sa faca treaba ca in trecut,astept un semn de la dvs. Domnule Dan C.

   Reply
 9. Andreea

  Si ne mai miram de ca suntem vazuti asa de bine de catre straini. Cu astfel de oameni o sa ajungem “departe”…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.