Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru ca romanii sunt specialisti vin si va intreb cum ati organiza o petrecere la care vin 3.000 de oameni, intr-un spatiu in care nu incap decat 1.500?

 

Si probabil ati vazut in afara. Lumea sta la coada, civilizat, in fata clublui, asteptand sa intre. Nu se inghesuie ca oile in fata, nu vin sa se certe cu bodyguard-ul ca ei sunt nu stiu ce vedete. Pentru ca daca sunt isi iau si bataie si nu mai intra acolo. Noi cum nu suntem civilizati e bine, ajungi la o petrecere, in loc sa stai la coada te apuci sa vociferezi, sa te impingi ca oile, sa vrei sa intri, te certi cu bodyguarzii, te agiti aiurea.

Si inca una, daca scrie ca o petrecere incepe la ora cutare, pai vii mai devreme, la fel ca la concert, ca sa ocupi loc in fata, ca sa poti sa iti faci warm-up-ul, ca sa poti sa te simti bine.

Si tu cum ai organiza o petrecere?

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. Alexandra

  presupun ca te referi la Desperados… Ai mare dreptate, cu o mentiune: in comunicarea lor, cel putin cea de pe Fan Page ar fi trebuit sa spuna de acea limitare. Asa macar erau “acoperiti” fata de comentariile de azi de pe wall-ul lor.

  Reply
 2. Bogdan

  Raspunsul e foarte simplu. Daca stiu ca intra 1500 de oameni, atunci dau invitatii la 1500 de oameni + o marja de siguranta de inca 100-150 (in caz ca nu apar cativa).

  Dar cand ai o petrecere *invite only* si tu dai de cel putin 2 ori mai multe invitatii fata de capacitatea maxima a locatiei, ai o mare problema.

  Referitor la ora, ei au zis ca incepe la 21:30 iar la 22:15 nu se mai intra. So, organizarea a supt bigtime, imho.

  Reply
 3. Doro

  Sper că primești trackbacks. A mea părere s-a făcut prea lungă ca să fie doar comentariu.

  Reply
 4. Liana Mitroi

  Si a mea parare a ajuns articol ca era prea lunga sa se limiteze la un comentariu… pacat, chiar putea sa fie ceva misto

  Reply
 5. sorin (Laptop News)

  As chema 1500 de oameni intr-un loc de 1500 de locuri…Ca vin toti e foarte bine…Ca nu vin toti, asta e…dar macar stiu ca toata lumea va fi multumita!:)

  Reply
 6. sorin (Laptop News)

  Deci cred ca mesajul meu a ajuns prin spam…Dar repet…1500 de oameni in 1500 locuri..e cel mai ok. Si s-au dat invitatii si offline am inteles…Nu stiu cine a scos treaba cu invitatiile la metrou…dar na..S-au dat muuuult prea multe peste limita maxima admisa…

  Reply
 7. Bilete avion

  Ca sa fie ceva civilizat ar trebui ca si organizarea sa fie ca in strainatate, la noi in schimb nu se tine cont de reguli, lasa ca dam drumul sa intre cati vor, ce conteaza, “e bine si asa”. Pacat!

  Reply
 8. laceasdeseara

  Nu am vazut nici un punct de vedere oficial pana acum dar cred ca problema lor se datoreaza cifrelor avute in mmentul planningului. Sunt convins ca agentia care s-a ocupat de event are statistici care spun cat % din cei invitati vin efectiv la un astfel de eveniment. Probabil ca acest eveniment a iesit putin din tipar si a dat peste cap orice statistica de pana acum.
  Dar nu inteleg un lucru, pai daca scrie sa fii la ora fixa acolo si veneau toti la ora fixa se schimba cu ceva situatia? Ar fi fost acelasi lucru doar ca la o ora diferirta 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.