Feb 23 2013

Concurentii de la Eurovision 2013

Agitatie mare in culise adineauri, pe culoarul de intrare in scena. Toata lumea repeta, vorbea la telefon, faceau exercitii de respiratie si isi cautau prietenii din priviri. Cam acestea sunt impresiile din culise. M-am vazut si cu Turcescu, Robert Turcescu  care avea cravata violet, pregatit de altfel sa se califice in finala.

 

Pin It

Etichete: , ,

Scris in to blog | de in data de 23 Feb 2013 21:02

Concurentii de la Eurovision 2013 - 3 Comentarii

 • Eurovisionul, turcescu si maneaua | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE February 24, 2013 at 02:04

  […] tv sa scoata si ea din joben cine stie ce ziarist d-al lor (Sau na, sa fie reprezentati de Piticu ) ). E rusinos, pe bune. Vestea ca Turcescu a intrat in finala (Si de pe primul loc) mi-a stricat […]

 • alex February 24, 2013 at 09:52

  Salut din Berlin,

  Am urmarit aseara show-ul si sincer sunt dezamagit de ceea ce s-a ales… Sincer nu inteleg cum se pot astepta romanii ca piesa lui Turcescu sa obtina un loc bun?!? E o melodie tip VAMA VECHE pentru romani poate la Mamamia la creatie… dar la Eurovision?!?

  Natalia Barbu era piesa IDEALA pentru un asa show… asa ca de aici din Germania parearea mea e no change Romania anul acesta! chiar si cu Luminita Anghel… pacat pacat pacat …. Romanii trebuie sa inteleaga si partea comerciala a acestui show…cine ar difuza la radio piesa lui Turcescu sau a Luminitei Anghel pe aici prin Europa?!

  Anyways succes!

 • alex February 24, 2013 at 09:53

  am vrut sa spun: No chance! ;-) si fest Mamaia ;-)

 • RSS feed pentru comentariile la acest articol. TrackBack URI

  Comenteaza acum