Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Chiorchinele poate fi ala de strugure, sau nu. Ciorchinele poate fi orice adunatura de ceva in spatele unei alte chestii.
Urmare a articolului precedent cu politistul cu mustata, mi s-a atras atentia sa nu scriu de rau de organe. Asa ca scriu de bine.
Apreciez grija celor de la rutiera de a pune radar pe Lascar Catargiu noaptea, sunt curios insa ce dracu vede radarul ala daca eu am numarul de la masina negru.

In schimb, mai tarziu un pic, acolo unde ar terbui sa fi fost filtrul care sa te opreasca sa te intrebe de bine, era doar o masina de politie care se plimba cu 30 la ora. Hai sa zicem ca e noapte si asta e de bine, dar atunci ma intreb de ce in spatele ei se face ciorchine de masini care merg cate 4 in linie pe doua benzi, ca nu cumva sa depaseasca masina de politie ca sa depaseasca viteza legala.

Pe langa asta, la stop am vazut un jeep pe banda 1. In spatele lui o masina pe care scria ostentativ politia rutiera. Jeep-ul a stat a tatonat culoarea rosie (pentru cei care nu stiu se dadea incet, incet mai in fata ca sa fie primul ce pleaca) pana cand a plecat de tot. In spatele lui masina de la rutiera. Asta e exemplu?

Sa nu uit, vai de mine ce gagici sunt in trafic … sau ce fac ele in masini. Un mic exemplu in clipul urmator, culmea si in amiaza mare.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. webber webdesign

  am patit si eu ceva amuzant… am stat in spatele unei masini de politie care in localitate mergea cu aprox 80. n-am indraznit sa-i depasesc desi m-am uitat atent si n-aveau radar pe bord. cand am iesit din localitate am dat a 5-a si i-am lasat intr-un nor de praf :)) (aveam cbr-ul). la urmatoarea localitatea m-au ajuns din urma ca incetinisem sub 90. Girofaruri semne, trage pe dreapta.
  Dl. agent: stiti cu ce viteza mergeati mai devreme?
  Eu: nu sunt sigur… chiar nu m-am uitat.
  Agentul: pai aveam noi 140 si ne-ati depasit
  Eu: deci si dvs circulati cu o viteza peste limita legala
  Agentul: lasa d’le ca 140 mai merge dar d’ta ai trecut cred cu 200 pe langa noi…
  mi-a cerut permisul la “control” dar n-a tinut figura. le-am cerut avizul metrologic al instrumentului cu care mi-au masurat viteza… s-au balbait si m-au lasat sa plec… bineinteles ca am plecat tot cu 120 de langa ei.
  Si nu, nu ma dau mare, vreau doar sa va arat ca le puteti da “flit” daca nu va lasati calcati in picioare de “autoritatea” lor

  Muie gabori!

  Reply
 2. mmmm

  tineti minte 3 lucruri obligatorii,
  1 ordin de serviciu ca trebuie sa se afle acolo unde stau ei la panda
  2 certificatul de verificare al aparatului metrologica din 6 in 6 luni
  3 localitatea sa fie semnalizata la intrare cu indicatorul atentie radar, noi permitem radarul in sistem de panda e vina noastra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.