Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sa fiu scuzat, dar am 2 probleme.

1. Cum adica cealalta capitala? Adica asta e capitala ungurilor sau cum?

2. Cate culori se vad pe steagul asta ca deja sunt prea multe. Mai ales ce reprezinta steagul asta? Al carei tari e? Autoritatile destepte de la Alba Iulia ce au de declarat?

3.

Legea Drapelului National – Art. 24. – aliniat (1)
Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă nu sunt săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
a) arborarea drapelului României de altă …formă, cu alte dimensiuni, alte modele şi cu altă intensitate a culorilor decât cele stabilite potrivit legii;

Poza mai clara via Bungust.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. mariusrusu

  Cristi, chiar crezi că asta e marea problemă a României? Numărul de culor de pe drapelul de la Alba Iulia? Este totuşi un banner de promovare turistică a oraşului, efectul stilistic nu-l apreciezi? Crezi că dacă ar fi fost arborat un banner cu drapelul în 3 culori am fi scăpat de hoţa şi corupţia care guvernează ţara asta, ne-ar fi fost mai cald la iarnă, iar bugetarii ar fi câştigat mai mult? Dacă apărea roz, sau verde în loc de portocaliu pe drapel s-ar mai fi lamentat careva în aşa hal?

  *(P) Avertisment:Acesta este un comentariu sponsorizat de către Mircea Hava, primarul oraşului Aba Iulia şi preşedinte PDL al organizaţiei judeţene! (P)

  Reply
 2. daniel rus

  nu stiu cum se face ca se gasesc sa vorbeasca de unguri tot aia care nu traiesc printre ei. poate singurul ungur cunoscut e marco bela si ala de pe la tv…

  Reply
 3. Ginica

  @mariusrusu, deci daca PNL are galbenul si PSD rosul, ce, PD-L sunt mai prosti?
  SA MODIFICE STEAGUL PRIN CONSTITUTIE!, ce baschetii nostri!

  Reply
 4. Pur3nRg

  Cum ma sa spui:
  “Sa inteleg ca nu este permisa folosirea altor culori langa cele 3 din drapel?”
  Si Mariusrusu ce … mananca el acolo

  Cum ma sa pui portocaliu pe steagul national ma tu nu esti sanatos.
  Ba maine vin acolo , rup steagul si cine l-a creat il mananca intelegeti voi. P:oate toata armata si politia romana sa stea intre mine si el, ca eu iau steagul jos, decupez CULOAREA , indiferent de culoare, de pe steag, si i-o bag pe gat, iar cine nu tine la viatza lui sa indrazneasca macar sa se gandeasca sa ma opreasca ca ii despart fiecare neuron din creier pe asfalt. Intelegi asta sau vrei sa iti desenez mai AB (Atentie Bou!)

  Reply
 5. Dedee

  binenteles ca e capitala ungurilor la cati ministri si secretari de stat unguri sunt!!! ALOOO?? ti se pare normal pt. o minoritate???? tu stii ca nu mai pot pune un afis fara traducere si in maghiara??? Welcome in Transilvania!!!

  Reply
 6. daniel rus

  @Pur3nRg: “cele 3 din drapel”, inlocuieste rosu, galben si albastru. nu am scris “in drapel” ci “din drapel” este o mica diferenta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.