Cand vezi acest spot publicitar, iti vine sa ii mai dai o data play, sa incerci sa iti dai seama daca el e chiar vorbit in limba romana sau creierul tau l-a tradus automat din engleza.
Cand vezi acest spot, te intrebi de cine e facut, pentru cine e facut, dar mai ales cine naiba l-a aprobat. Cum sa aprobi un spot publicitar in care cineva se lauda, dar nu se bate cu pumnii in piept, cand aduce niste imagini misto, dar nu-l creste in slavi pe patron sau pe marca.

Si totusi, reclama asta vorbeste despre Dacia. Si vorbeste atat de sincer si atat de simplu, incat eu ma intreb: e facuta de romani? Cine a aprobat-o era constient cand a facut asta?

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 Responses

  1. Claudiu Nicorici

    Dupa prezentarea facuta de tine, ma asteptam la mai mult. Oricum, e ok. Si zice pe bune. A prins peste tot Dacia, ca masina low-budget. Am stat in Spania o perioada, iar ei au o gramada de dustere, pentru mers la cumparaturi, pentru frecat prin oras, etc..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.