Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu nu stiu cat platiti voi la RDS, am inteles ca platiti diferit in functie de unde sunteti, ce mai faceti si cand v-ati facut abonamentul. Insa pentru televiziune full + HD si internet full plateam 51 de lei, acum 71.

Si cum pe factura si pe pagina lor de net nu scrie nimic despre ce reprezinta factura sau ce produs s-a scumpit n-ai decat sa o iei ca atare. Partea buna e ca vor sa renunte la factura tiparita. Dar alte televiziuni HD nu vedem.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. poe

  Eu platesc 96 lei pt toate serviciile RDS. Am maxim ce poate oferi RDS in Medias, adica toate programele de cablu inclusiv receiver HD + fiberlink2 la net + ab de telefonie.

  Reply
 2. Denisa

  Eu plătesc 85 de lei pentru ce zice poe mai sus. Tot ce-i omeneşte posibil, net la viteza cea mai mare, cablu plus receiver, stick de net, telefon fix, toate prostiile.

  Reply
 3. klaus

  Poate s-au strecurat ceva convorbiri de pe fix/mobil care sa fie taxabile.
  La mine pana acum s-a pastrat aceeasi factura de cativa ani incoace, mai exact de cand au introdus acei 5 lei taxa de mentenanta sau asa ceva. Platesc 59 lei pentru abonament tv baza special fara chirie pentru nici un fel de decodor+fiberlink 1+fix+mobil(variantele free, fara abonamente separate cu minute and shit cum am vazut ca au aparut acum).
  Stiu ca abonamentul meu de cablu este 25 lei, fiberlink 1 este 29 lei si acea taxa de mentenanta 5 lei(in 2008 cand am facut contractul nu era, m-am trezit in 2009-2010 cu ea pe factura si acolo a ramas).
  Sa vad la factura de la inceputul lui iunie daca ma trezesc cu ceva in plus de plata.

  Reply
 4. Alex Mihăileanu

  Eu zic să te uiţi în contract, la data semnării, că am impresia că tocmai ţi-a trecut anul cu oferta pe care ţi-ai făcut abonament şi te-a băgat la preţ normal.

  Reply
 5. Traian

  Cum sa nu scrie ma, pe factura scrie totul. Si nici nu-ti trebuie foaia, fa-ti cont la RDS pe site si afli de acolo ce ai la plata. De marit nu s-a marit nimic.

  Reply
 6. klaus

  S-a emis factura si totul este la fel ca pana acum, 59 lei fara nimic in plus aiurea.

  Reply
 7. vlad

  Hai numai fiti ipocriti pentru ca in toata Europa pentru serviciile oferite de RDS se plateste in jur de 60-80€. Stiu ca forma de a te anunta nu e deloc potrivita pentru cresterea preturilor insa cei care sunteti mai saraci sigur puteti opta pentru abonamente mai ieftine si nu necesitati 100MB pentru download si 120 programe tv.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.