Spotul de mai jos face parte dintr-o campanie sociala initiata de politia rutiera, impreuna cu niste sponsori, pentru a scadea numarul de accidente grave.

Bine reclama poate fi buna, desi eu nu o consider asa. E facuta ca sa fie, sa fie vazuta si trecuta cu vederea mai departe. In rest nu te gadila nicaieri, nu te face sa mergi mai atent pe strada. Chiar deloc.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 Responses

 1. octav

  1.Spotul nu e nici rau da nici nu impresioneaza. E acolo ca sa fie bifat de politia rutiera cum ca ei duc munca de prevenire. Oricum, celor care li se adreseaza, vor face inncontinuare “ceea ce stiu ei mai bine”.
  2. Se pot face campanii de acest fel cu duiumul, dar problema nu se va rezolva atat timp cat legea nu se va aplica, iar atunci cand se va aplica se va aplica in functie de taticul, mamica, unchiul, s.am.d. (in cazul in care ii ai ocupand diverse functii, daca nu……).
  3. Un om cu mintea intreaga nu se urca beat la volan.

  Reply
 2. Cos

  mie îmi place tare mult reclama asta.. și o simt. pe de altă parte, respect punctul tău de vedere. o seară frumoasă îți doresc..

  Reply
 3. Andrei J.

  Buna initiativa dar slab impactul pe care il are asupra celui care vizioneaza. Am dat mai demult de un astfel de PSA anti drunk driving care m-a facut sa ma gandesc de 10 ori inainte sa urc la volan/ghidon :). Cu cat e mai socant, mai grafic cu atat mai mult isi lasa amprenta in creierul tau.

  Reply
 4. Ciprian

  @Radu n-ai inteles-o…
  @Teo daca o asculti, e clar cine, ce, cum…

  Inceputul: “Dragul meu… cum sa nu te iert…”
  Sfarsitul: “… si sa nu mai conduci niciodata asa.”

  El a condus, iar in urma accidentului ea a murit…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.