Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Va mai aduceti aminte de SPIN?

Nu stiti cine sunt, e … niste unii de canta misto. Acum ceva timp aveam o gagica ce ii cunostea. Ei au ajuns rau acum si se roaga oarecum de oameni sa le cumpere niste albume ramase pe stoc aiurea.

Drept urmare 5 RON artistul si albumul.

Detalii aici. Eu ii blamez pentru ca au lasat toata munca deoparte si pentru ca nu s-au considerat vedete 😉

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. add

  eu sunt satul de astia care dau vina pe dc++ … daca era muzica buna se vindea cu tot dc++-ul.

  Reply
 2. Florin Grozea

  @Add: download-ul ilegal prin P2P (DC++, Torrente) este doar o parte a problemei care a dus la criza mondială din industria muzicală internaţională. Una mică, se pare…
  Alta este calitatea muzicii din ultimii ani, ai observat bine.
  Dar acestea nu sunt principalele probleme…

  Reply
 3. neagrigore

  jalnic, cum nu isi dau seama oamenii de momentele penibile. Ar fi fost atat de usor sa nu faca gestul asta. I-am ascultat, nu canta rau [in sensul ca stiu cum se folosesc instrumentele], in rest, numai de bine. Cand te apuci de muzica, trebuie sa te gandesti ca nu toata lumea este ca tine. Pot aparea diferente de opinie, care de obicei, se regasesc in vanzari. Stiu o multime de trupe care nu au vandut foarte multe albume [ok, mai mult de 2000, in orice caz] si care au facut o muzica fantastica. Si nu vorbesc de anii ’70, ci acum, in ’00. Iar sa dai vina pe DC++ mi se pare un fel de taiatul cracii de sub picioare. Oare ce vrea sa demonstreze prin mesajul asta?

  Reply
 4. omucu

  hehe, chiar am cumparat primul album SPIN de la media galaxy in unirii cu 1.9 LEI!!!! ala e un pret care nu acopera nicicum costurile…

  Reply
 5. Kill Me

  Vama pentru Vama…

  Mie imi place ca incepe sa se miste si industria muzicala pe segmentul de internet. EOK este un exemplu bun de cum sa faci ceva bun pentru artisti.
  Am anuntat aici lansarea albumului celor de la Vama si desi Tudor nu a dat nici un semn that’s ok!…

  Reply
 6. 2/2

  De curand am fost cu ei la o emisiune Tv, Roxana are o voce minunata, au catntat live la ora 10 dimineata cam 4-6 piese. Eu dau oricat pentru albumele lor si sunt constient ca si altii…
  Nicola mi-a acordat ieri un interviu, lanseaza si ea un album in viitorul apropiat. Sunt curios cate persoane vor cumpara acest album. Sunt artisti care traiesc doar din evenimente, etc . Romanul este obisnuit sa-si descarce piesele de pe internet. Eu unul (poate-s idiot) dar am o alta senzatie cand ascult o melodie de pe un cd-original.

  Reply
 7. silviu

  Salutare. Sunt Silviu, chitaristul trupei SPIN si ma vad nevoit sa fac o precizare. 5 RON este pretul de producere al discului. Noi nu luam niciun ban in urma vanzarii acestor CD-uri cu 5 ron. Dar, este pacat ca ele sa stea intr-un depozit si sa nu ajunga la oameni.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.