Daca da cu cine?

[poll id=”23″]

Asta in conditiile in care nu v-a prins politia prin oras. Si ca ziceam de politie, s-a plimbat cineva prin oras sa vada cum se uitau politistii la masinile care se plimbau prin oras?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Bogdan

  Eu nu am votat…nu are rost…cum ziceai cu cateva posturi mai jos, nu e nici unul atat de patriot incat sa lase totul aici si sa se lupte pentru tara…se duc din interes acolo!

  Cat despre politie…nu am prea vazut pe aici prin oras (Fagaras). E destul de liniste! Lumea e la strand nu la vot!

  Reply
 2. sorin

  Am votat cu Van Damme:))….Nu merg la vot…nu mai vreau sa fiu considerat fraier de politicieni…

  Reply
 3. brindushi

  Noua ne-au multumit ca am votat/sau ca am fost la vot :-?? , numai ca ei nu stiau ca noi am fost numai sa facem prezenta din spiritul civic pe care-l avem si din responsabilitatea noastra fata de ceea ce se intampla in tarisoara asta =)) ….

  Reply
 4. Congre

  Eu am fost la vot. Din mai multe motive, dar principalul motiv e următorul: Categoriile sociale care nu merg la vot au de suferit din punct de vedere financiar.

  Partidele politice au statistici cu cine participă la vot, ce studii au, ce vârstă, job, naţionalitate au.

  Asa că partidele trag concluzia:

  “De ce să creştem salariul minim pe economie pentru absolvenţii de facultate, dacă tot nu vin la vot? De ce sa facem legi care favorizează IMM-urile, dacă tot nu vin patronii lor la vot? De ce sa facem legi favorabile internauţilor dacă tot nu se prezintă la urne?

  Mai bine dăm 100 de lei în plus la pensie, că pensionarii votează în masă, mai creştem salariul minim pe economie cu 50 de lei, că ne votează muncitorii.”

  Asa că am votat pentru simplul motiv că doresc ca acea categorie din care fac eu parte sa primească mai multă atenţie din partea guvernului/politicienilor.
  Nu am reuşit la alegerile precedente, dar nu mă dau bătut 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.