home Telenovela Vecina Zona rezidentiala

Zona rezidentiala

Stau in Tineretului, pe strada cu Florin Calinescu, acolo unde noaptea il vedeti intorcandu-se acasa pe Vosganian.

Si totusi nu contenesc sa ma minunez de aceasta zona. Azi mi se spala strada, strada dintre doua blocuri, care e de obicei tranzitata doar de oamenii care isi parcheaza masinile in mijlocul strazii. Si se spala ca de trei zile, in urma unor lucrari e un pic cam prafuita.

Din intamplarile ciudate ce se intampla aici, amintim faptul ca primaria a venit cu tot cu protv sa curete copacii cazuti la furtuna si si-au cerut scuze ca nu au intervenit mai devreme, s-au schimbat retelele de apa si gaze naturale, e dispeceratul RADET la 2 blocuri, are Lazarus gagica.

Iar toate chestiile astea ma oftica pe mine. De ce nu se intampla asta si in alte zone. De ce se poate sta cu gunoiul pe strada zile bune, nu ca la mine cand la 7:10 punct apare masina de gunoieri. De ce pe alte strazi sunt namoale si la mine niste gropi in curs de asfaltare.

7 thoughts on “Zona rezidentiala

 1. Ori esti prost ,ori te faci!

  Tu crezi ca in tiganie daca s-ar face ce se face la tine pe strada ar tine 5 minute .

  N-ai auzit ca-n toata lumea civilizata sunt cartiere de oameni mai elevati ,ca sa nu zic mai importanti ,oamenii de rand si periferia ,mahalaua .?
  Chiar m-ai enervat cu aceasta falsa “deotologie civica”!

  Hai nu fa pe corectu, adica sa fie la toti curat ca nu tine , esti chiar dus de pe fix!

  Daca esti cinstit,dai comentariul!

 2. ideea e ca n`ai fi vazut asha ceva daca nu statea unu important in zona. asha ca sa fii fericit.
  la mine pe strada in fiecare noapte trece mashina de spalat de 4 ori. da da cum ai auzit de 4 ori si cateodata si ziua. se ridica gunoiul de 2 sau 3 ori pe saptamana, s`au plantat pomi, s`au facut parculetze, parcari ca la carte. asta e…o fi unu mai cu motz si pe strada mea. doar noroc atata tot. ca altfel sufletu. si cu toate astea invatza tzaranu sa arunce la gunoi ca daca ii spui sau te uitzi urat la el se mira. daca asha e la el la vale n`ai ce sa`i faci si mai ales pt cine sa faci?!

 3. nu stii ce cartier da viespi..scuze vipuri e la tine, da’ pe la 1 aud motociclete …cred ca trece tariceanu pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.