home to blog Ziua nationala a Romaniei, asa ne defineste Google

Ziua nationala a Romaniei, asa ne defineste Google

De ziua nationala a Romaniei, Google isi schimba logo-ul aratandu-ne in imagine ce ne evidentiaza pe noi. Si anume o hora populara.

Si acum vin si ma intreb, cand am vazut ultima data o hora populara.  O hora populara, pe muzica populara, in afara de horele transmise, montate si regizate de TVR HD in 2008, dar si de horele care se fac numai cu ocazia unor evenimente televizate. Hore care bineinteles se intampla doar pe perioada transmisiunilor.

Sunt rau? N-as crede. Am fost prin tara si am vazut la un eveniment doar 6 oameni in costume populare. Si asta cred ca au facut-o pentru ca stiau ca vor avea ceva oaspeti (sau sperau asta).

Atunci ce ne mai defineste pe noi? Manelele? Scandalurile din showbiz? Politica si discutiile inutile? Marile ratari din sport?

La multi ani Romania!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “Ziua nationala a Romaniei, asa ne defineste Google

  1. Nici mie nu mi s-a parut normal ca suntem vazuti asa. Practic imaginea ne arata ca fiind cantonati ca port si mod de a ne distra undeva in evul mediu, ceea ce mi se pare ca nu e ok. Ca sa nu mai spunem ca google nu a afisat doodle-ul decat pe site-ul .ro, pe .fr sau .co.uk nu suntem nici macar cu hora, pur si simplu nu suntem…

    1. Anu` trecut isteria era pe culorile harții etc … mi-a placut commentul din final al lui Cătălin citez: ” Oameni buni, v-ati gandit sa consultati un medic inainte sa postati toate prostiile astea?”
      Cănd o sa fie Romania al 100..-lea stat US atunci o sa vezi doodle-ul pe com păna atunci se afișeaă doar pe .ro și pe .com celor cu IP de românia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.