16 thoughts on “Zboara Badea, zboara

  1. ma enervati, am spus eu ca am ceva cu badea?

    pulamea, el a facut alea nu eu … nu noi nu cineva. Ariel doar si-a manifestat o parere.Mie mi-a placut prezentarea am preluat-o, fara adaugiri personale. Atunci pentru ce dracu judecati? Pacat ca nu a fost xenofob, ca sa fie si mai placut.

  2. Daca era xenofob, dar indreptat impotriva tiganilor care ne fac de ras, erai aclamat, crede-ma. Piticu, nu te-am invinovatit pe tine, nu te-am aratat cu degetul. Am dat doar un simplu exemplu, pentru a evidentia reciproca analogiei pe care multi bloageri o aplica. Cat despre prima parte a textului, nu-ti era nici pe departe adresata tie, ci unui public general, urmand ca cei care se simt lezati, sa ma injure ca-n alte dati.

    Asadar, daca ai interpretat interventia mea ca pe ceva personal, din bun simt, imi cer scuze. 😉

  3. Ce-mi place. Pai nene, de ce nu-ti asumi responsabilitatea? Ai pus clipul pe blog, acum iti tragi ponoasele, asta e. Daca era un clip genial te bucurai sa primesti laude. Revenind la clip, mi se pare absolut penibil. E un colaj de 2 filmulete, c-un mic text. Nimic iesit din comun, nimic genial. Iar Badea e unul dintre putinii oameni de televiziune care chiar are ceva de zis, e cat se poate de natural, iar emisiunea lui face toti banii, spre deosebire de blogurile unora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: