home to blog ZA Office 2010

ZA Office 2010

Cum va spunea si Tomas in interviul pentru piticu.ro, Office 2010 care se lanseaza acum  aduce in fata voastra o groaza de functionalitati noi, de la modificarea simultana a documentului din partea mai multor persoane, pana la clipuri video incorporate in powerpoint 2010. Odata cu office 2010 se lanseaza si office web apps, despre care ati aflat din videoul asta. La o prima vedere, office 2010 ar trebui sa multumeasca pana si cele mai exigente gusturi in folosirea calculatorului la birou, oferindu-le exact ce se chinuie acum sa faca prin diverse alte tool-uri. Cat despre stabilitate si resurse ocupate si aici exceleaza. Mai mult au colorat putin meniul, facandu-l din punctul meu de vedere si mai usor de folosit. Acum eu fiind deja obisnuit cu butoanele din 2007, le pastreaza in aceleasi pozitii.

Mie personal imi place optiunea de delay a mailului din outlook, pentru ca eu obisnuiesc sa trimit un mail, dupa care sa mai trimit inca 3 -4 mailuri in care fac adaugiri, modificari si alte pareri.

Bonus:

Piticu.ro da o licenta office 2010 pentru cel mai #ZA comentariu, in care imi spuneti in care #ZA situatie office v-a ajutat sa faceti un #ZA lucru. Raspundeti in comentarii pana pe 15 septembrie. O licenta nou nouta de Office 2010 va asteapta.

32 thoughts on “ZA Office 2010

 1. io am folosit office-ul pentru a-mi face un program de ofertare in excel.
  din pacate am avut neplacuta intamplare in a constata ca functiile VBA din 2010 sunt mai multe decat cele de exemplu din office 2k3.

 2. cel mai mult mi-a ajutat MS Office cand mi-am facut licenta folosind cel putin 4 aplicatii de la office…
  word, excel, power point si acces…a fost o licenta despre GIS (geographical informatin sistem) cu posibilitate de folosire in aproape toate domeniile de activitate. diferenta dintre un DB normal si un GIS e partea grafica si/sau UI`ul care il face mult mai “user friendly” decat o baza de date simpla (DB)

 3. Salut! #ZA Office m-a ajutat sa cuceresc o colega de facultate, care imi placea foarte mult… Eram foarte timid si nu stiam cum sa intru in vorba cu ea, asa ca m-am interesat, i-am aflat mail-ul si m-am pus la treaba: am facut un pps in PowerPoint cu imagini si texte sugestive, am pus o melodie faina si i l-am trimis pe mail…
  Cu toate ca nu ma asteptam (nu ma asteptam decat sa rada de mine), a fost foarte impresionata si mi-a lasat numarul ei.. A fost o perioada frumoasa, dar anii au trecut si nu mai suntem impreuna…
  Esentialul e ca #ZA Office m-a ajutat atunci si ma ajuta zilnic acasa, la munca, si mi-ar placea foarte mult sa castig licenta.

 4. Am incercat multe programe free de genul asta, dar nici unul nu mi-au placut. Eu folosesc la lucru outlook, word si excel de la o alta companie, pentru ca sunt free, dar ma incurca foarte mult pentru ca nu au aceeasi fiabilitate ca si cele din pachetul Microsoft Office. Se deschid foarte greu. Plus ca nu degeaba are succes in toata lumea.

  Ce sa mai zic de licenta in limba romana, care va ajuta o droaie de romani, care nu stiu engleza si o droaie de straini care nu stiu atat de bine romana.

  In ziua de astazi, daca vrei sa fii profesionist, trebuie sa trimiti un mail cu atasamente in word sau excel. Si binenteles ca nu se poate fara licenta #Za Office!

  O zi buna la toti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: