home to blog Ză beach to be there

Ză beach to be there

De cate ori ma duc la mare de vreo 2 ani incoace nu ma gandesc decat la plaja pe care am descoperit-o atunci si care din fericire a ramas in continuare goala, salbatica, fara manele si fara muzica, fara masini, dar cu locuri de parcare, fara oameni, dar cu apa curata.

Chiar daca e langa petromidia, faptul ca nu miroase a petrol si faptul ca e departe de civilizatia bolnava a litoralului ma face sa numesc plaja asta ză beach de la mare. Unde ză vine de la superlativul absolutului, un fel de cel mai extraordinar(!), dar cum nu putem face pleonasme vom spune simplu ză.

Anul asta n-am ajuns la ză beach, in schimb am sughitat intr-o mamaie murdara, intr-un doi mai cu mucuri de tigara in nisip, intr-o vama in care locurile de parcare se terminau la 11 dimineata. Mi-e dor de ză beach, mi-e dor sa fie plaja goala, cald afara, apa calda, aer curat si nisipul alb.

Care este ză locul tau de care ti-e cel mai drag? Cand vrei sa fugi, tu unde fugi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ză beach to be there

  1. Cand vreau sa fug, ma duc pe pajistea din spatele Manastirii Dragomirna si zac acolo juma’ de ora, holbandu-ma la balta de acolo, la iepurii care alearga de tembeli in si din curtea manastirii cu ziduri ca de cetate…

  2. uite-asa credeam si eu ca ajung anul ast ala Vadu…. dar n-am avut timp si cort acum 2 luni. Iar acum nu mai merg pentru ca niste prieteni s-au intors amendati de acolo

  3. Inca nu am gasit un loc de liniste totala, pentru ca imi doresc si toaleta, apa potabila, nu pot sta 2 saptamani in salbaticie totala. Am fost la 2 Mai, dar nu unde merg toti si plaja a fost mai mult decat ok, iar linistea destul de mare.

    Cred ca mai am de cautat, dar o sa fie din ce in ce mai greu sa gasim locuri care sa ne placa si sa nu fie populate sau sa fie foarte putini oameni.

    Am incercat sa merg anul trecut la Corbu, dar am fost foarte dezamagita. Plaja era plina de scoici, de iarba, apa murdara, fara nisip, fara toaleta, fara apa potabial, fara umbra… Poate sunt eu prea fitoasa, dar macar un dus as vrea sa pot face din cand in cand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.