home de pe net Yahoo!7 – Australia si restul lumii

Yahoo!7 – Australia si restul lumii

yahooAustralia e separata de restul lumii, pentru simplul motiv ca se afla la capatul pamantului. Daca intre noi si Statele Unite se intampla tot soiul de chestii si se aud tot soiul de vorbe, nu acelasi lucru se stie si despre Australia. De acolo am auzit in ultima perioada numai despre focuri ce parjolesc chestii, vaci nebune pe autostrazi, sau inundatii.

Ce nu stim e ca astia si-au facut Yahoo-ul lor. Adica un parteneriat 50 – 50 intre Yahoo! si un trust media local. Drept urmare l-au numit 7 de la Seven Network TV. Pe langa televiziune si o editura, Pacific Magazines, are actiuni in compania ce tine locul Yahoo in Australia si Noua Zeelanda.
In alta ordine de idei serviciile Yahoo!7 nu sunt cu nimic diferite fata de serviciile generale Yahoo!, doar ca sunt personalizate pentru zona Pacificului. Adica poti folosi aceleasi servicii ca peste tot, cu aceeasi parola, doar ca daca esti in zona aia iti difera numele si logo-ul paginii. Bineinteles promovarile mondiale ale Yahoo! n-au nici o legatura cu portalul australian.

6 thoughts on “Yahoo!7 – Australia si restul lumii

  1. baieti destepti australienii astia , pacat ca sunt la capatul pamantului !!oricum super tare Australia !si mai au si loc destul pentru doritori:)))

  2. cine vrea un caine? are 2 ani e fetitza …corcitura cu caine de vanatoare,,o dau gratis,o dau cu regret dar nu o mai pot tine singura in casa 10 ore pe zi,-/–((((((((((((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.