home de pe net Yahoo messenger 9 – beta

Yahoo messenger 9 – beta

Arata dragut, in final o interfata Vista look like.
Pare mai altfel mai functional, mai usor, mai rapid in utilizare, mai optimizat pentru liste mari de messenger.
Sunt curios cand o sa imi crape prima data, mai ales daca.

Eh, pana una alta noutati apar in conversatii, in fereastra de conversatii in faptul ca discutiitle sunt grupate, iar atunci cand vorbeste unul singur nu ii mai apare numele de 50 de ori, ci doar 50 de linii in acea discutie.

Nu merg inca sa se trimita fisiere ( oh, in final ). Webcamul parca merge mai bine, iar mass-message-ul se transforma in broadcast im to group 🙂

De downloadat de aici.

Sarah de la Yahoo il anunta si ea. Ei au si un filmuet de prezentare. Hihiih, nice avatar there.

Am uitat sa scriu faptul ca se pot vedea filmulete YouTube si nu numai direct in Yahoo messenger 🙂 , abia acum am descoperit-o. Sa vezi acum nebunie pe copilasii de la scoala 😉

67 thoughts on “Yahoo messenger 9 – beta

 1. am reusit sa-l instalez,a mers foarte bn,dar apoi mi s-a bulit calculatorul,am instalat din nou ACELASI windows,dar nu mai mere yahoo mess,9.0:(( :(( 🙁

 2. Hei, il folosesc si merge excelent, si sa stiti ca e compatibil cu ESET Smart Security si la fel si cu ESTE Antivirus. Merge super si sunt multumit de el 😀 Good job Yahoo.

 3. Fratilor, de la un timp numai probleme la yahoo messenger, care mai de care cu cate o problema, mie mi s-a intamplat intr`o zi sa nu mearga deloc la servici, chiar si dupa reinstalare , nimic, se instala apoi cand bagam id si pass si dadeam enter … Pa.
  A doua zi isi revenise , nu stiu cum dar a mers, acum iar ma chinuie… adevarul e ca de la un timp a inceput sa aiba mari probleme majoritatea. Ma gandesc spre ce ne-am putea orienta, live messenger, google talk?

 4. L`am instalat si eu de mai mult timp si akum kand intru pe ID nu mi se mai vede nimik la el adika nu se mai vad celelalte id`uri nu se mai vede niki poza pe care o am deki nu se mai vede nimik decat reclama de jos si ce scrie pe sus adika :”Messenge”, ”Contacts”, ”Actions”, ,,Help” stiti ke ar trebui sa fac ?

 5. Da, cred ca ar trebui sa il schimbi, si anume cu live messenger, se pare ca yahoo s-a prostit foarte rau in ultima vreme, eu nu pot sa il fac sa mearga la birou, si rulez cu yahoo mess de vista.

 6. alta modalitate nu mai este….
  Adika mie nu mai imi merge messengerul din ziua in care eram pe messenger si am oprit pc direct adika am tinut apasat pe buton pana sa oprit….
  De atunki nu mai merge

 7. Alta modalitate nu mai este?
  Adika mie nu mai imi merge messengerului din ziua in care eram pe messenger si am oprit pc direct adika am tinut apasat butonul akela pana s`a oprit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: