home to blog Yahoo! Messenger 11.5

Yahoo! Messenger 11.5

Update: status changer-ul inca functioneaza. Singura rezolvare e sa nu acceptati mesaje de la alte persoane care nu sunt in lista voastra de prieteni.

In urma distractiilor de ieri cand anumite buguri in functionarea programului puteau permite unei terte persoane sa obtina acces nedorit, Yahoo! a facut upgrade la messenger si astfel l-a adus la versiunea 11.5. Pe langa update-urile de securitate pe care vi le recomand, mai are doua lucruri misto: snapshot direct din messneger, care se cropuieste si se trimite automat, dar si toate mesajele intr-o singura fereastra. Iar asta va opreste sa mai deschideti cincizecidemii de ferestre.

Il descarcati de la messenger.yahoo.com

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Yahoo! Messenger 11.5

  1. nici mie nu-mi merg emoticoanele, la fel fac semnul il afiseaza dar cand apas send nu apare nimic, daca apas de mai multe ori imi apare urmatorul mesaj – Messenger cannot send more than three instant messages per second. Please wait a moment before sending a another message.

  2. Eu am instalat yahoo messenger11.5 si nu ma lasa sa deschid id dar ce sa mai zic e cam nasol zici k e bun hai sa instalez k merge dar asta este …….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: