home to blog www.realitatea.net – cea mai mare crestere in trafic.ro

www.realitatea.net – cea mai mare crestere in trafic.ro

Sit-ul www.realitatea.net inregistreaza azi o crestere in statisticile trafic.ro cu peste ….  130.000 de vizitatori unici in timp de 24 de ore …

Asta e una din cele mai mari cresteri de vizitatori, din domeniile din romania pe care am intalnit-o eu in ultimii ani de internet.

Imi amintesc cum anii trecuti, sit-ul evenimentului zilei a avut o crestere de vreo 70.000 de vizitatori unici, asta, fiind atunci, una din cele mai mediatizate si controversate cresteri de vizitatori din internet.

www.realitatea.net

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “www.realitatea.net – cea mai mare crestere in trafic.ro

  1. Teminati cu emisiunea asta tampita a d-lui Ursu si a “desteptei” colege a dansului, care se fac de ras in fiecare seara.Ceilalti invitati ai d-voastra sunt clar impotriva guvernului,care vrea sa reduca numarul trantorilor din administratiile publice si locale.Domnului lider sindical , doresc sa-i spun ca daca vrea al 13 lea salariu , sau alte sporuri sa mearga in sistemul privat si acolo sa ceara, aceste facilitati, unde o sa le primeasca la pastele cailor. De ce dansul , domnul lider, nu se lupta ca cei din sistemul privat sa obtina ceva.SUNTETI DEPASITI , CHIAR JALNICI!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: