home to blog Wireless in avion? Da, este posibil.

Wireless in avion? Da, este posibil.

In seara asta am stat sa-mi pun vreo 3 giga de muzica pe telefon, ca sa am ce asculta in avion in zbor. Si in timpul asta ma gandeam ca e destul de trist acum zborul fara wireless sau fara ca tu sa folosesti device-urile  tehnicii pe care le avem mai aproape decat oricine sau orice.
In schimb de la Mashable am aflat ca in State exista Gogo. Gogo (oare de la ce le-o fi venit numele?) e o companie care ofera internet in avioane. Si are parteneriate cu aproape toate firmele de aviatie din Statele Unite.

Si daca va intrebati ce fac oamenii in avioane, iata ca Gogo s-a gandit si sa analizeze datele clientilor sai. Drept urmare a iesit acest infografic pentru Mashable.

10 thoughts on “Wireless in avion? Da, este posibil.

  1. Pune si un link cu pretul. Nu de alta, dar in hoteluri, unde netul vine prin cablu, costa de rupe! Si sa vezi atunci cum raman toti sa se joace Angry Birds.

  2. Da stiam de Gogo de pe foursquare, pentru ca exista un badge “Mile High”, din cate stiu doar liniile aeriene americane au acest serviciu, de fapt doar pe teritoriul statelor unite…

  3. Aha, nu stiam… de aceea inseamna ca se duc atatia la service cu telefonul defect si vrea sa fie gata imediat ca ei pleca din tara… vor sa “se dea” pe net in avion. I-auzi braul! 🙂

  4. Auziti dar cine a facut grafica asta pina de minciuni?

    Android-ul bate Iphone-ul fara probleme la numar(nu intru in detalii tehnice,fiecare cu parerea lui) dar la numar garantez ca rata Andorid/Iphone e 3 la 1

  5. Lufthansa are net pe zborurile catre North America. Pretul e mare pe ora, dar pt un zbor de 8h e ok. Iar pe luna e si mai ok. Pe luna nu trebuie sa insemne ca zbori zilnic, chiar daca e un dus-intors tot revine la un pret acceptabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.