home to blog Windows 7 x64 in 25 de minute

Windows 7 x64 in 25 de minute

25 de minute. Atat a durat sa instalez windows 7  x64 pe calculatorul meu. Da, intr-adevar, am un dvd-rom pe SATA si un seagate nou. In schimb doar 2 giga de ram, momentan.  Scorul cel mai mic e 5.3 si e dat de efectele aero, iar scorul cel mai mare e 7.3 si e dat de procesor.
In rest se misca mai bine decat ma asteptam sa functioneze.

In schimb, fiind arhitectura pe 64 de biti, caut si eu un firefox care sa functioneze corect pe x64. Dar si niste codecuri video corecte ca sa vad corect filmele HD.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Windows 7 x64 in 25 de minute

 1. Eu am renuntat la x64 pentru ca multe drivere nu sunt pentru 64, in special imprimante&co. Pe langa asta, multe aplicatii din care folosesc nu au versiuni x64, deci degeaba.

 2. Nu l-am incercat pe x64 dar folosesc versiune Home Premium pe 32 de biti de care sunt foarte multumit. Il folosesc de mai bine de 6 luni si n-am avut niciodata probleme. (aaaa, singurul driver neinstalat automat a fost cel de la microfonul incorporat – pe un Dell Inspiron 1525) … in rest totul ok, instalare rapida, iar dupa 6 luni boot-time-ul e putin peste 30 de secunde. Enjoy windows 7 🙂

 3. Media Player Classic – HomeCinema.
  are versiune de x64, nu-mi cere niciun codec, dar pina acum nu l-am folosit pentru filme HD asa ca nu bag mina in foc ca va merge fara.

 4. Eu am w7 pe 32 de biti si l-am instalat in 30-35 de minute. Mai mult d-atat… n-am decat 1 gb memoria RAM si m-asteptam sa se miste prost… vreau sa zic ca m-am inselat… este mult mai rapid decat xp-ul… mult mai stabil si sunt super incantat de el…

  din pacate, din martie trebuie sa ne cumparam licenta 😀

 5. Si eu am Win7 pe 64x ,si l-am instalat in 20 min fix.
  Merge foarte bine,chiar am ramas placut surprins,eu fiind un suporter de XP foarte mare..
  Ca si codec,folosesc K-Lite Codec Pack ,iar playerul e Media Player Classic Home Cinema si pot spune ca HD-u e HD :p

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: